- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
İnşallah tesekkur ederım :)süpersin bu azimle çabucak ulaşırsın kendine güven öncelikle cnm ama sporu asla ihmal etme sarkmaman için
iyi işte :)Arkadaşlar 3 gundur sabah kahvaltısı yapamıorum kesinlikle canım istemiyor sadece 2 salatalık yıyorum salatalık yeşil çay iciyorum fazlası migdemi bulandırıo neden anlamadm aksamda yogurtlu tavuk salata yapıorum bol kıvırcıklı 1tabak onunda yarım tabagını yiyebılıorum
büyük dilim değil, normal beyaz ekmek diliminden daha az ve ince kesiyorumgünaydın kızlar 2 dilim trabzon ekmeğini nasıl yedin cnm çok gelmedimi ben bi dilimini bile bitiremem
Ama normalmı böyle yemekten kesilmek :) gerçi 3 gündür ağır şeyler yaşadım OyuzDen olabiliriyi işte :)
Yazın tadını çıkar canım iyi etmişssin vallaIdeal kilona inmissin canim, kilo korumada bol sans, korumak vermekten zor vallabu yaz cok tatil yaptim, gecici olarak ofise ihtiyaci olan bir avukat tanidik vardi, benim ofise geldi 5 ayligina, kira almiyorum ondan, o da hem kendi islerini hem de benim islerimi takip ediyor, o yuzden tatile kacip duruyorum
süpersin bu azimle çabucak ulaşırsın kendine güven öncelikle cnm ama sporu asla ihmal etme sarkmaman için
Evet kesinlikle sporu aksatmıyorum yan regl dönemim ona rağmen yapıorum haftada 1 gun dınlenıorun 6 günü spor egzersız mekik ve kondısyon bısıkletıAynen spor olmadan ve yürüyüş olmadan kilo vermek çok zor hem hemn vermk istiyorsan spor şart
Yolunu bulmuşsun maşallah:)) kaç kilosun şu an tartildin mi hiç ?
Hım yine iyisin:) evet ama hedefim 52. Bitane pantolon aldım yine 38. Ama süper dar kesim.Dun tartildim 63.2 ciktimilk sayfaya baktim sen super vermissin tatiller beni mahvetti ya, allahtan surekli denize giriyorum ve yuzuyorum yoksa cok kilo alirdim.
Alisverise ciktin mi hic? 36 bedene dusmussundur kesin
tamam cnm:)glstn99 yanlis topige yazmisim :)) buraya da yazayim. Listeye girmeden 2 hafta kilo bildirimi yapayim diyorum, tatile gidene kadar yediklerime dikkat edicem. Bayramda gidicem, birkac kilo vermeye calisicam o zamana kadar.
ewet cnm hg tekrar cuma asıl tartı pazartesi kontrol tartıKilo bildirimi cuma günümü canmglstn99 bide motivasyonum artması için hergun burda olucam
Doğum günün kutlu olsun nice senelere maşallah Allah saglıklı sıhatlı ömür versın inşallah :)kızlar bugün benim doğumgünüm 40.yaş maşallah :))
iş yerinde arkadaşlar pasta almışlar çok küçük bi dilim yedim mecburen ama başka bişey yemedim bi saat bu sıcakta yürüyüşe çıktım onu eriteyim diye şimdi madensuyu içiyorum
çok teşekkür ederim inşallah cnmDoğum günün kutlu olsun nice senelere maşallah Allah saglıklı sıhatlı ömür versın inşallah :)