Diyete ve zayıflamaya başlamam ve verme sürecim 1 seneye mal oldu ama çok şükür verdim başlangiç 80 kiloydum 1 sene sonunda maşallah şimdi 64 kiloyum dahada zayıflayabilirdim ama malesef yuzum çok küçüldü üst bölgemde zayıfladı ondan bıraktım canım şuan halimden memnunum inşallah sizlerde vericeksiniz size azim ve sabır olsun die söylıyom
Tabiki evliyim yaşım 21 olucak ekimde
1 kızım var 4bucuk yaşında 5 yıllık evliyim
Kilom 96.400
Boy 1.56
111 kıloydum 35 gunde 96ya indim aranıza katılarak daha motive bir şekilde
Devam etmek istiyorum :)
Çok tesekkur ederım kılo çok olunca fazla gıdıor aslında normal hedef 55 :) duzlemısım tam 96 yım suan 400gram gitmiş :)Hosgeldin aramiza :)
1 ay da 15 kilo vermissin süper cok iyi hatta ama dikkat et sarkma olmasin cnm haftalik 1 kilo saglikli olani diyorlar cnkü :)
Insallah hedefine ulasirsin burda vu arada heder kac cnm
Çok tesekkur ederım azımliyim 400 gram daha vermısım düz 96 suan :) hedef 55 kılo :) daha oncede kılo verme geçmişim var bu yüzden yapabileceğimi biliyorum :)Ooo süper başlangıç yapmissi cnm çok gençsin cabuk verirsin azimli olursan
Teşekkürler boy 1.60 canımMasallah süpersin :) boy kac?
Yaşin çok genç canım hemen verirsin hoşgeldinÇok tesekkur ederım azımliyim 400 gram daha vermısım düz 96 suan :) hedef 55 kılo :) daha oncede kılo verme geçmişim var bu yüzden yapabileceğimi biliyorum :)
Merhaba canım bugün hep içimden geçtin biz iyiyiz çok şükür sende ne var ne yok yine tatil yapmişsin
Yolunu bulmuşsun maşallah:)) kaç kilosun şu an tartildin mi hiç ?Ideal kilona inmissin canim, kilo korumada bol sans, korumak vermekten zor vallabu yaz cok tatil yaptim, gecici olarak ofise ihtiyaci olan bir avukat tanidik vardi, benim ofise geldi 5 ayligina, kira almiyorum ondan, o da hem kendi islerini hem de benim islerimi takip ediyor, o yuzden tatile kacip duruyorum
Hosbulduk inşallah :) Rabbim tüm azimli kardeşlerim ve ablalarıma hedef kilolarını ulaşmayı nasıp etsin inşallah :)Yaşin çok genç canım hemen verirsin hoşgeldin
günaydın kızlar 2 dilim trabzon ekmeğini nasıl yedin cnm çok gelmedimi ben bi dilimini bile bitirememgünaydın kızlar kahvaltı iki dilim kızarmış Trabzon ekmeği bir yumurta 2 üçgen peynir beyaz çay
süpersin bu azimle çabucak ulaşırsın kendine güven öncelikle cnm ama sporu asla ihmal etme sarkmaman içinÇok tesekkur ederım azımliyim 400 gram daha vermısım düz 96 suan :) hedef 55 kılo :) daha oncede kılo verme geçmişim var bu yüzden yapabileceğimi biliyorum :)
günaydın cnmGünaydın kızlar
günaydın cnmGünaydın
oh ne güzel vallaIdeal kilona inmissin canim, kilo korumada bol sans, korumak vermekten zor vallabu yaz cok tatil yaptim, gecici olarak ofise ihtiyaci olan bir avukat tanidik vardi, benim ofise geldi 5 ayligina, kira almiyorum ondan, o da hem kendi islerini hem de benim islerimi takip ediyor, o yuzden tatile kacip duruyorum
aminnnnnnHosbulduk inşallah :) Rabbim tüm azimli kardeşlerim ve ablalarıma hedef kilolarını ulaşmayı nasıp etsin inşallah :)