- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
aynen canım, biz de aynısını yaşadık. Ilk hafta 2 günde bir bez takıp yaptırttım ama sonra kafası karışmaya başladı. Altında bez var sanıp çişini de bırakmaya başladı. O günden sonra hiç bez takmadım ve 3 gün kakasını tuttu. 2 çocuk annesi bi arkadaşımın tavsiyesiyle gliserinli fitil verdim ve anında yapmaya başladı şortuna. Hadi geri kalanını tuvalete yap dedik, tamam dedi, klozete çömelerek yaptı. Kakaları suya düştükçe çıkan sesle eğlenmeye başladık. çok şükür ondan sonra artık klozete çömelerek yapmaya başladı. Ama zor oldu biraz. Benim tavsiyem, kakan var mı diye çok sorma, çünkü iyice kasarmış çocuk kendini. çişi bittikten sonra hemen çekip alma tuvaletten biraz daha otursun. Cup diye düşecek kakalar falan diyebilirsin.. Doktora sordum fitil başka vermeyin dedi. Kuzeni falan varsa onunla tuvalete girsin dedi. Banyoda bırakın suyla oynasın falan o sırada yapar dedi. Bazı çocuklar kaka yaparken mahremiyet istiyormuş.
ay ne güzell meloş atlatmışın işte ben oo klozete bi oturtabilsemm iş bitcekte oturtamıyorum anne beeezz diye ağlıyoooooo bayram iznine çıktığımda bu işi halletmem lazım yaw :)