Benim canim da feraye manti cekti sabah sabahgünaydın bayanlarr ilk bildirim benden geçen cuma 58,50 bu cuma 58 giden -500 gram gecen pazartesi 57,70 görmuştum ama salı çarşamba kaçırınca çıktı acısı
sabah kahvaltı çay ve birdilim kızarmış ekmek üstüne üçgen peynir ve bir dilim domates masamda da 5 tane hurma var akşama kadar acıkında atıştırmalık olcak .bugun çok az yemem lazım yarın dışarda yemek yicez eşimle karidesli kızarmış mantı çekiyor canım ne zamandır yemedim
Evet sporsuz olmaz tabıkı düzenli yapıorum sıkılaşma sımdıden başlamış diyebilirim :) ve bugün tam 95.300 olmuşum çok mutluyum :)Süpermis :) Spor yapiyorsan olmaz diye umuyorm insallah cnm
Evet sporsuz olmaz tabıkı düzenli yapıorum sıkılaşma sımdıden başlamış diyebilirim :) ve bugün tam 95.300 olmuşum çok mutluyum :)
Dün vaktim yoktu yazamadım. Kabakla mi yapılıyordu ? Yağsız çorba olsun da, mercimek de olur sade. Salata, çorba ye sadece birkaç gün.Kizlar vicdan corbasini duydunuzmu? Kv gittikten sonra 3 gün aksam onu yapmayi dusunuyorm deniyeniniz varmi
1.sayfada önerdigin egzersız hareketlerine başladım 2 gündür yapıorum düzenli cok faydası var gercekden çünkü 2 gündür kaslarım ağrıyor
Günaydın oh süper hiç fena değil.Gunaydin herkese. Kilom 63.2.
2.8 kilo almisim 2 ayda. Bayrama kadar yarisini vermeyi hedefliyorum.
Kahvalti ezine peyniri, salatalik, domates, sutlu filtre kahve.
Günaydın süpersinn:))Kizlar kilo bildirimim:
Gecen cuma: 66.7
Güncel: 66.0
Fark: -700gr
Cok mutluyumm tatile gitmeme 1 hafta kaldi ama 64leri ucundanda olsa görsem tamam diycem artik napiym tatilden sonra zaten son gaz 60lara yürüycem insallah
Kız o nasıl bir ortalama almadır düz 60 de bari :)) tek bir tartıda tartıl böyle sağlıklı olmaz kigünaydın kızlar ben regle rağmen evdeki tartıda 63200 geldim iş yerinde 62,800 ortasını alıyorum 62kg :))
Vaaav harika tebrikler:)Kilo bildirimi:
Geçen cuma 98.600
Güncel: 95.300
Fark: 3kilo 300gram
Çok tesekkur ederım :)Vaaav harika tebrikler:)
Bende farketmisti bi 300 gram kadar.Çok tesekkur ederım :)
Regl dönemi fark edıyormu kiloda bende regl im suan
Olsun 100gram bısı değil kılonu korumussun en azından keske ben 55 olsam da 100gram dert deılGeçen cuma: 55.8
Bugün 55.9
Fark +100 gram
Vermem gerekiyordu almam degil bı yanlışlık yapıyorum ama :)))
İşte hedefe son 4 kilo kala çok sinir bozucu oluyor:) inşallah olursun canım ben 75 ile başladım.Olsun 100gram bısı değil kılonu korumussun en azından keske ben 55 olsam da 100gram dert deıl