HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Uc gundur cok az yemek yedim kacamak yuzunden gordugum artidan kurtulmak icin, o yuzden bugun cok acligim var, vucudum isyan ediyor :KK48: 3 kasik labne yedim simdi :KK53: 1 kutu labne yedim bugun toplamda :)) ama kalorim 1500in altinda, arti cikmam. Sabit cikicam yarin muhtemelen.

Selam kizlar simdi sporumu yaptim gunu kapattim valla artik.
Menulerimden bahsedeyim.
Oglen
Bir kase corba
Bir kase yoğurt

Ara
Yarim paket eti form
Bir bardak ayran

Aksam
Zeyrinyagli brokoli
Bir koca kase yagsiz salata

30 dk kosu bandinda yürüyüş. Toplam 3.2 km yapiyor.

10 dk da eliptik bisiklet

22.30 da gece ogunum var
1 bardak pinar protein icecegim.

Selam kizlar simdi sporumu yaptim gunu kapattim valla artik.
Menulerimden bahsedeyim.
Oglen
Bir kase corba
Bir kase yoğurt

Ara
Yarim paket eti form
Bir bardak ayran

Aksam
Zeyrinyagli brokoli
Bir koca kase yagsiz salata

30 dk kosu bandinda yürüyüş. Toplam 3.2 km yapiyor.

10 dk da eliptik bisiklet

22.30 da gece ogunum var
1 bardak pinar protein icecegim.
Menun cok guzel. Bu hafta da guzel bir kilo vermissin. Diyetisyene mi gidiyordun sen sanki oyle okudum gibi hatirliyorum

umarım ya. geçen hafta hedefime 800 gram kalmışken sen kalk üstüne kilo al :/ çok ayıp ettim çok.
Bence sen bu hafta 1 kilodan fazla verebilirsin cunku kacamaklardan dolayi vucudun su toplamistir, o yuzden bu hafta kilon oyle cikmistir. Birkac gune o suyu atip, ustune biraz daha verebilirsin

Menun cok guzel. Bu hafta da guzel bir kilo vermissin. Diyetisyene mi gidiyordun sen sanki oyle okudum gibi hatirliyorum
Sagol canim. Evet diyetisyene basladim. Ama devlet hastanesine gittim. Bu ilk ayi orada bir gecireyim sonrasinda daha siko takip edilebilecegim bir yer bakacagim.
Whatsapp grubu olan diyetisyenler gordum mesela instagramda onlar da ilgimi cekto baya.

Pinar protein degilmis evdeki icim fit mis. 1 bardak 100 kalori ama cikolatali olmasi hem tatli krizinize birebir hem de bol protein kaynagi. 1 bardakta 15gr protein var. Eger gunluk menuznuzde yumurta et tavuk vs. Yok ise kesinlikle ideal bir icecek bence.
Ben cikolatali sutu cok severim, protein orani da iyiymis. Ben sabah genelde yumurta yiyorum ve aksam salatama kirmizi ya da beyaz et ekliyorum ama fazla proteinden zarar gelmez :)) yuksek proteinle beslenme cok tok tutuyor

Bugun gömülü dişimi çektirdim dikişleride haftaya pazartesi alacaklar
Doktor 2 3 gün daha ağrıların sürecek dedi
anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
Gecmis olsun canim bir an once gecer agrin umarim.

anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
Gecmis olsun. Biran once atlatirsin insallah

Şuan sıvı besleniyorum
Kıyamam çok zor bir an önce iyileşirsin inş kuzum

X