Gunaydin dun yurutusumu 1 saat 52 dk 2 lt su aksam 1 dilim ekmek (uzun zaman sonra canim cekti)dometes peynir cay bu sabah peynir 1 wasa cok az sucuklu yumurta
Maşallahın var canım çok iyi çok istikrarlı gidiyosun kilo veremesen bile yağ kütlen azalıp kasları artıyordur bu da çok iyi bişey ki sen uzun süredir diyet yapıyosun vücudun direnç gösteriyo olabilir yeni az kalorili yaşama durumuna eğer reglin de yakın değilse vücudunu şaşırtacak bişey yap derimGunde 2lt su ve yuruyus yapiyorum hala odem oluyor neden sizce kiraz sapida iciyorum
Toparlıycaz canım mutlakaKizlar bakiyorum bu hafta herkes benim gibi kacamak yapmis ben persemebe gunune kadar hic dikkat etmedim 3 gundur tekrar dikkat edince tartida duzelme oldu...
Eger yuruyuslerin uzunsa ve her gun yuruyorsan kas kutlenle alakali bir durum olabilir. Ama illa ki yag yakiyorsundur merak etme. Ben yuruyus yapmiyorum ama gecen hafta durup dururken siskinlik olustu bende ve 7-8 gun sonra anca gecmeye basladi.Gunde 2lt su ve yuruyus yapiyorum hala odem oluyor neden sizce kiraz sapida iciyorum
Reglim bitti sanirsam 2 gundur karbonhidrat oranini dikkat etmemis olabilirim fistik falan yemistimReglin yakin olabilir .gecen hafta cok siki calistim 700gr fazla bile geldim..suan rwgliyim inmeye basladim
Ins canim yag gidiyordur tabi kaslarda artis soz konusu sabretmek sonucu gosterir yola devamEger yuruyuslerin uzunsa ve her gun yuruyorsan kas kutlenle alakali bir durum olabilir. Ama illa ki yag yakiyorsundur merak etme. Ben yuruyus yapmiyorum ama gecen hafta durup dururken siskinlik olustu bende ve 7-8 gun sonra anca gecmeye basladi.
günaydın canım. benim bu pztesi 66 kg olmam gerekiyordu çok gerisindeyim. ne güzel hafta başı 66.8 idim. 800 gram kalmıştı hedefe ama 67nin üstüne çıktım tekrar: /Gü aydın kızlar nolcak bu halimiz yarın tartı sonuçlarını çok merak ediyorumhaftaya sıkı tutalım diyeti benim kendime sözüm var önümüzdeki 2 hafta bozmuycam çok dikkatli olucam sonraki 2 hafta iş nedeniyle şehir dısında bulunmam gerekiyo o zaman diyet takibi yapmakta zorlanırım hatta baskülüm bile olmuycak yanımda mı götürsem diyorum
sana da iyi pazarlar tabi katılabilirsin hoşgeldin. gerçekten kilolu olsun olmasın herkes spor yapmalı aslında. umarım hedefine ulaşırsın canım. yarı. tartılıp söylersin olur mu.Herkese iyi pazarlar... kizlar ben de arabiza katilmak istiyorum. 15 martta diyetisyenle birlikte diyete basladim. Baslangic 89 kilo boy 1.65 hedef 60 kilo. Guncel 85.8. Anlamlandiramadigim sekilde 10 gunde 3.2 kg verdim. Buyuk ihtimalle odem attim diy3 dusunuyorum. Hergun kosu bandinda 6s/km hizda 30 dk yuruyus yapiyorum. Hafata 4 gun +15 dk eliptik bisiklette calisiyorum. Daha once 30 15 gibi kilolari kisa surede vermis sinra ayni hizda almis biriyim. Bu sefer bu bingillarin geri donusu olsun istemiyorum. Ilk kez diyetime spor ekledim. Onceki kilo vermelerimde spor hic yapmiyordum. Sporu yasimimin bir parcasi olarak hayatima ekleyebilirsem bu kililarin geri dinmeyecegini umuyorum. Herkese saglikli gunler dilerimmmm
spordan sonra tartılmamalıymışız. o nasıl kelime oldu la kaç harfli:)) spor ödem yaparmış aklında olsun. kafanı karıştırmasın yani.Reglim bitti sanirsam 2 gundur karbonhidrat oranini dikkat etmemis olabilirim fistik falan yemistim
Hosgeldin canim seni aramizdan gormekten buyuk mutluluk duyarizHerkese iyi pazarlar... kizlar ben de arabiza katilmak istiyorum. 15 martta diyetisyenle birlikte diyete basladim. Baslangic 89 kilo boy 1.65 hedef 60 kilo. Guncel 85.8. Anlamlandiramadigim sekilde 10 gunde 3.2 kg verdim. Buyuk ihtimalle odem attim diy3 dusunuyorum. Hergun kosu bandinda 6s/km hizda 30 dk yuruyus yapiyorum. Hafata 4 gun +15 dk eliptik bisiklette calisiyorum. Daha once 30 15 gibi kilolari kisa surede vermis sinra ayni hizda almis biriyim. Bu sefer bu bingillarin geri donusu olsun istemiyorum. Ilk kez diyetime spor ekledim. Onceki kilo vermelerimde spor hic yapmiyordum. Sporu yasimimin bir parcasi olarak hayatima ekleyebilirsem bu kililarin geri dinmeyecegini umuyorum. Herkese saglikli gunler dilerimmmm
Bunu bilmiyordum spordan sonra odemispordan sonra tartılmamalıymışız. o nasıl kelime oldu la kaç harfli:)) spor ödem yaparmış aklında olsun. kafanı karıştırmasın yani.
aynen canım. bak verdiğim linkte zigzag kalori hesabı yapılmış. yani vücut az kalori alımına adapte olmasın diye bazı günler kalori yüksek tutuluyor.Kalori hesabi yapilmali bence de. Ben kilo almaya baslayip 65-66lara ciktigimda bari daha fazla almiyim diye kilo koruma amacli kalori hesabina baslamistim. Birkac hafta devam edebildim sadece ama kalori sinirlari icinde canim ne isterse yiyordum. Mesela cheesecake, borek, hamburger vs. Ve kilom sabit kalmisti kalori asimi yapmadigim icin. Diyetteyken 1300-1350 arasi kalori aliyorum. Biskuvi, kek gibi kacamak yapsak da kalorimizi asmadigimiz surece kilo verimi devam eder.
Hoşbuldum o zamannnsana da iyi pazarlar tabi katılabilirsin hoşgeldin. gerçekten kilolu olsun olmasın herkes spor yapmalı aslında. umarım hedefine ulaşırsın canım. yarı. tartılıp söylersin olur mu.
Hosbuldummmm... Ben de araniza katilmaktan buyuk mutluluk duydummmmHosgeldin canim seni aramizdan gormekten buyuk mutluluk duyariz
Ben de oyleyim. Haftada bir tartilmam imkansiz, meraktan catlarimHoşbuldum o zamannntamamdir yarin kilomu eklerim. Ay benim en buyuk problemim zaten her gun tartilmak haftada bire dusurmem lazim bunu. Gram gram hesap yapiyorum