HEDEF: ** haftada 1 kilo **

ben de fenalardayım dikkat ettiysen yazmıyorum yediklerimi:) 66.8di 67.4 olnuşum. 66 olmam gerekirdi hedefe göre. nalet gele:))
Ben de guya 64.9 olacaktim hedef oydu 67.2 ciktim bu sabah iki gun ust uste kacamak cok kotu oluyor. 1 gun kacamak yapinca ertesi gun hemen toparlama sansin oluyor ama iki gun yiyince ben pert oldum bi de gece bozdum gunduz bozunca bu kadar arti gorulmuyo

aynen ben de dün geç saatte yedim offf of

Ben de girmeye bile utaniyordum.
Arkadaşlarla dışarıdaydik. Uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarım.
Neyse ki toplu intihar .

Gü aydın kızlar nolcak bu halimiz yarın tartı sonuçlarını çok merak ediyorum haftaya sıkı tutalım diyeti benim kendime sözüm var önümüzdeki 2 hafta bozmuycam çok dikkatli olucam sonraki 2 hafta iş nedeniyle şehir dısında bulunmam gerekiyo o zaman diyet takibi yapmakta zorlanırım hatta baskülüm bile olmuycak yanımda mı götürsem diyorum

Ben de ayni sozu verdim kendime dun, 2 hafta hic bozmicam diye. 2 haftayi hic kacamak yapmadan tamamlayamadim cunku. Max 8 gun kacamaksiz gecti :)) buyuk boy valizle gideceksen, tartin cam degilse goturulebilir aslinda.

Kacamaklardan oturu gordugum arti 1 kilodan kurtulmus bulunuyorum an itibariyle yarin icin hedefim 300 gram daha verip 65.9u gormek. Bakalim nolcak. Veremezsem de en azindan kilom sabit cikacak yarin. Haftabasinda koydugum 64.9 hedefimden 1.3 kilo uzaktayim su an. Bi mucize olsa yarin 700 gram falan eksi gorsem de haftaya acigi kapatabilsem

Ben de ayni sozu verdim kendime dun, 2 hafta hic bozmicam diye. 2 haftayi hic kacamak yapmadan tamamlayamadim cunku. Max 8 gun kacamaksiz gecti :)) buyuk boy valizle gideceksen, tartin cam degilse goturulebilir aslinda.
Kücük boy valiz görtürmeyi planlıyorum canım çok fazla yük olsun istemiyorum bakalım belki orta boya çıkarım ama valizi büyüttükçe icine daha çok şey koyarım kendimide biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…