- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Boyum uzun degil aslinda 165 civari. 167 falandir en fazla. Benim goguslerim agir biraz :)))60 iken 36 mı giyiyordun? boyun kaçtı senin? vay be. ben 55-60 arası 38im . 52 olursam 36 olurum sanırım.
İlk başlarda bende zorlandım başlamak zaten olay. İnş bende istediğim kiloya ulaşırım hep berabersen 100lerden 80li kilolara dusmustun di mi? bence kesin verirsin çünkü zor olan başlangıcı yapıp belirli bir süre istikrar tutturmak. gerisi zaten geliyor ara sıra kaçamak falan olsa da. en azından benim için öyle. benim rejime başlamam 4-5 ay sürdü :)) hep birkaç gün dikkat edip bırakıyordum.
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar afiyet olsun:)Günaydın kızlarhepinize hayırlı cumalar gönlünüzce bir gün olsun
Sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta ve birazda tulum peyniri canım pek birşey istemiyo bu sabah
şu son 3 gün toparlayabilirsin. en azından artı çıkmazsın. ben de dün gece -bide gece- 1 dilim pasta yedim. bide sabah kalktım yine yedim. ben de bari şu son günlerde ağzımı tutayım diyorum.Iki gundur ben de cok kotu bozdum. Dun guzel gidiyodu ama aksam sapittim. Bu hafta arti bile cikarim belki
aynen canım pes etmek yok devamItiraf ediyorum kizlar...ben bu hafta hic dikkat edemedim...oyuzden ben pazartesi sizlere guzel haber veremicem..ama pes etmek yok.. Devam yok kaldigim yerden devam edicem.
Kahvalti 1dilim ekmek biraz peynir ve yumurta..
günaydın canım. günün geri kalanında telafi edebilirsin en azından.Günaydın ,
Bugün o kadar çok yedim ki . Yazmayayım .
hasta mısınkendimi pek iyi hissetmiyorum yataktan iyi kalkmadım.
Şekerdendir o canım dün gece tatlı yemişsin ya önceki günde diyeti bozmuştun karbonhidrat ve şeker bitkin düşürüyo vücudumuzu maalesefkendimi pek iyi hissetmiyorum yataktan iyi kalkmadım.
değilim ama enerjim yokhasta mısın