HEDEF: ** haftada 1 kilo **

öğle yemeği haşlanmış tavuk, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmek. ara öğün tam buğday ekmekli kaşarlı tost. şimdi de sütlü kahve. dün geceki kaçamaklardan sonra iştahım çok açıldı şu an hiçbir şey yememiş gibi açım :KK53:
Sürekli acıkıyor musun inisilün direncin yüksek olabilir mi

sanmıyorum ama baktırmalıyım belki de. aslında sürekli acıkmıyorum. sanırım şu anki durumum diyet psikolojisinden kaynaklı.
diyet yaptığını düşünme sağlıklı besleniyorum de yoksa sürekli diyet baskı olarak gelir canım. zayıfladığına ne kadar güzel olacağını düşün ya da bir şey beğen bi elbise içinde ne kadar güzel duracağını düşün. ve beynine şunu hükmet sağlıklı besleniyorum diye. Yinede inisilün direncine baktır d vitamini eksikliği inisülün direnci yapar. acıktıkça su iç. dans et müzik unutturur. ya da bir filim izle. ben ağır yaşamlara bakıp ibret alıyorum. özellikle bi program var kilolu insanların spor ve diyetle 3 ayda zayıflama hikayesini anlatıyor işin çok zor diye motivasyonun artar.

diyet yaptığını düşünme sağlıklı besleniyorum de yoksa sürekli diyet baskı olarak gelir canım. zayıfladığına ne kadar güzel olacağını düşün ya da bir şey beğen bi elbise içinde ne kadar güzel duracağını düşün. ve beynine şunu hükmet sağlıklı besleniyorum diye. Yinede inisilün direncine baktır d vitamini eksikliği inisülün direnci yapar. acıktıkça su iç. dans et müzik unutturur. ya da bir filim izle. ben ağır yaşamlara bakıp ibret alıyorum. özellikle bi program var kilolu insanların spor ve diyetle 3 ayda zayıflama hikayesini anlatıyor işin çok zor diye motivasyonun artar.
Agir yasamlara ben de baktim birkac kere ama halime sukredip "alt tarafi 60li kilolardayim biraz yemekten bir sey cikmaz" kafasiyla yemek yeme istegi uyandirdi bende :)))

Sende haklısın ben 60 kilolarda olsam bende belki öyle yaparım :) inş olurum :)
sen 100lerden 80li kilolara dusmustun di mi? bence kesin verirsin çünkü zor olan başlangıcı yapıp belirli bir süre istikrar tutturmak. gerisi zaten geliyor ara sıra kaçamak falan olsa da. en azından benim için öyle. benim rejime başlamam 4-5 ay sürdü :)) hep birkaç gün dikkat edip bırakıyordum.

X