Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yürüyüş yaptığım yerde atlıyorum yoksa en son katta oturuyomEvet nabzı inanılmaz yükseltiyo bende seviyorum ip atlamayı ama evim uygun değil bende onun yerine trambolinde zıplıyorum
Haklisın canım apartman dairelerinde zor iş parkta mı yürüyosun canımben yürüyüş yaptığım yerde atlıyorum yoksa en son katta oturuyom
Canım bazen stada bazen yolda yürüdüğüm yol üzerinde yürüş yolunda var orada atlıyorum öğle arasıda çalıştığım yerde çıkıyorum bu aralar iş az o yüzdenHaklisın canım apartman dairelerinde zor iş parkta mı yürüyosun canım
Tarçınlı ılık sut iç canım ya da sütlü şekersiz kahvecanım çok fena tatlı istiyor ne yapsam
kuru meyve yedim kesmedi
Sürekli acıkıyor musun inisilün direncin yüksek olabilir miöğle yemeği haşlanmış tavuk, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmek. ara öğün tam buğday ekmekli kaşarlı tost. şimdi de sütlü kahve. dün geceki kaçamaklardan sonra iştahım çok açıldı şu an hiçbir şey yememiş gibi açım
sanmıyorum ama baktırmalıyım belki de. aslında sürekli acıkmıyorum. sanırım şu anki durumum diyet psikolojisinden kaynaklı.Sürekli acıkıyor musun inisilün direncin yüksek olabilir mi
diyet yaptığını düşünme sağlıklı besleniyorum de yoksa sürekli diyet baskı olarak gelir canım. zayıfladığına ne kadar güzel olacağını düşün ya da bir şey beğen bi elbise içinde ne kadar güzel duracağını düşün. ve beynine şunu hükmet sağlıklı besleniyorum diye. Yinede inisilün direncine baktır d vitamini eksikliği inisülün direnci yapar. acıktıkça su iç. dans et müzik unutturur. ya da bir filim izle. ben ağır yaşamlara bakıp ibret alıyorum. özellikle bi program var kilolu insanların spor ve diyetle 3 ayda zayıflama hikayesini anlatıyor işin çok zor diye motivasyonun artar.sanmıyorum ama baktırmalıyım belki de. aslında sürekli acıkmıyorum. sanırım şu anki durumum diyet psikolojisinden kaynaklı.
Agir yasamlara ben de baktim birkac kere ama halime sukredip "alt tarafi 60li kilolardayim biraz yemekten bir sey cikmaz" kafasiyla yemek yeme istegi uyandirdi bende :)))diyet yaptığını düşünme sağlıklı besleniyorum de yoksa sürekli diyet baskı olarak gelir canım. zayıfladığına ne kadar güzel olacağını düşün ya da bir şey beğen bi elbise içinde ne kadar güzel duracağını düşün. ve beynine şunu hükmet sağlıklı besleniyorum diye. Yinede inisilün direncine baktır d vitamini eksikliği inisülün direnci yapar. acıktıkça su iç. dans et müzik unutturur. ya da bir filim izle. ben ağır yaşamlara bakıp ibret alıyorum. özellikle bi program var kilolu insanların spor ve diyetle 3 ayda zayıflama hikayesini anlatıyor işin çok zor diye motivasyonun artar.
Sende haklısın ben 60 kilolarda olsam bende belki öyle yaparım :) inş olurum :)Agir yasamlara ben de baktim birkac kere ama halime sukredip "alt tarafi 60li kilolardayim biraz yemekten bir sey cikmaz" kafasiyla yemek yeme istegi uyandirdi bende :)))
sen 100lerden 80li kilolara dusmustun di mi? bence kesin verirsin çünkü zor olan başlangıcı yapıp belirli bir süre istikrar tutturmak. gerisi zaten geliyor ara sıra kaçamak falan olsa da. en azından benim için öyle. benim rejime başlamam 4-5 ay sürdü :)) hep birkaç gün dikkat edip bırakıyordum.Sende haklısın ben 60 kilolarda olsam bende belki öyle yaparım :) inş olurum :)
keşke ya. ben şimdilik 60a bile razıyım, en azından 36 beden giyiyordum.bir zamanlar 52 kilo olduğumda ne kadar güzel olmuştum çok harika bir histi. tam ideal kilom. ah bi 52 olsam:)
60 iken 36 mı giyiyordun? boyun kaçtı senin? vay be. ben 55-60 arası 38im . 52 olursam 36 olurum sanırım.keşke ya. ben şimdilik 60a bile razıyım, en azından 36 beden giyiyordum.