Evet canım senin için dedimBana dedin heralde demi canımgözümden kaçmadıysa benden sonra kimse gelmedi çok hoşbulduk yakın kilolarda olmak hedeflerimizin benzer olması iyi bir motivasyon aracı bencede
ya gerçekten çok saçmalıyorum. bugün mükemmel gidiyordu, ta ki görümcem mercimekli köfte getirene kadar.. len geri çevirsene. olmazsa yemezsin dimi. ama yok, canım çekti bi kere.1 tabağı gömdüm hem de 1 saat önce. çok süperim çook.
naptin sen
Çok sağol canım çok teşekkür ederimİnşallah faydasını görürsün. sınavında da başarılar canım:)
Çok sağol canım tekrar hoşbuldukEvet canım senin için dedim
Sen ekonomi sayfasında da yazıyorsun di mi seni ordan hatırlıyorum
günaydın cnmGünaydın dostlarhepinize diyetinize sadık kazasız hasarsız bi gün diliyorum benim dün detoksun ilk günüydü gündüz çok rahat gecti ama gece uyuyup uyanıp acıktığimı hissettim bakalım bugünde yapiim sonuç nasıl olucak
Çok sağol canım çok teşekkür ederiminşallah ikisinide başarırım
Sana da gu aydın canımgünaydın cnm
bende denemek istiyorum da yapamam gibi hissediyorum
boğazımı tutamıyorum çünkü
Ohhh yarasın afiyet olsun canımSabah yataktan çok zor kalktım bünye 5 gün çalışmaya alışık değil
Sabah yanımda elma getirdim onu yedim
Bugun cok sıkı tut hemen duser o cunku vucudun su tuttu sadece, kilo almadin. 1 tabak mercimek kofteyle 800 gram almazsin, totalde aldigin kalori onemli ve gun icinde hafif bir seyler yedin hatirladigim kadariyla.Günaydın
dün 67.5 idim
bu sabah 68.3 ...:)
Ayni durumdayimTartiya cok az kaldi ve ben hic bozmadigim halde sadece 300 gram verdimBir hafta guzel verince diger hafta yerimde sayiyorum hep.
evet canım sabah ekmeksiz kahvaltı ve sonra kapuska ile yoğurt. bulgur baya kalorili bi besin. umarım. dediğin gibidir umut verdin bana:) şu 3 gün sıkı tutmam lazım. 67 'yi göreyim yeter bana.Bugun cok sıkı tut hemen duser o cunku vucudun su tuttu sadece, kilo almadin. 1 tabak mercimek kofteyle 800 gram almazsin, totalde aldigin kalori onemli ve gun icinde hafif bir seyler yedin hatirladigim kadariyla.
bunun mantığı ne olabilir dediğin gibi çok güzel gittin bu hafta. belki birden düşer ne dersin?Tartiya cok az kaldi ve ben hic bozmadigim halde sadece 300 gram verdimBir hafta guzel verince diger hafta yerimde sayiyorum hep.