HEDEF: ** haftada 1 kilo **

ya gerçekten çok saçmalıyorum. bugün mükemmel gidiyordu, ta ki görümcem mercimekli köfte getirene kadar.. len geri çevirsene. olmazsa yemezsin dimi. ama yok, canım çekti bi kere.1 tabağı gömdüm hem de 1 saat önce. çok süperim çook.

Günaydın dostlar hepinize diyetinize sadık kazasız hasarsız bi gün diliyorum benim dün detoksun ilk günüydü gündüz çok rahat gecti ama gece uyuyup uyanıp acıktığimı hissettim bakalım bugünde yapiim sonuç nasıl olucak

İnşallah faydasını görürsün. sınavında da başarılar canım:)
Çok sağol canım çok teşekkür ederim inşallah ikisinide başarırım

Son düzenleme:
Evet canım senin için dedim
Sen ekonomi sayfasında da yazıyorsun di mi seni ordan hatırlıyorum
Çok sağol canım tekrar hoşbulduk evet canım en sık bulunduğum yerler ekonomi topikleri havalar ısınmaya başlayınca birde bebek düşününce kilo verme telaşım başladı bende seni hatırlıyorum canım hem ekonomi hemde burdaki topiclerden hatta başka topiclerden de olabilir

günaydın cnm
bende denemek istiyorum da yapamam gibi hissediyorum
boğazımı tutamıyorum çünkü

günaydın cnm
bende denemek istiyorum da yapamam gibi hissediyorum
boğazımı tutamıyorum çünkü
Sana da gu aydın canım kahvaltısı diyet kahvaltısı canım ama gayet doyurucu aslında ayranlı kısmıda soguk ayran aşı gibi 2 saatte bir içiyosun o yüzden pek açlık hissetmezsin diye düsünüyorum birde ben 1 kilo değil yarım kilo az yağlı ev yoğurdu kullandım koyu değilde açık bi ayran yapıp su niyetinede içtim akşam 9 gibi son öğünü almaya izin veriyo ama bana cok geç geldi o saat 6 gibi yaptım son oğünümü bu yüzden de gece acıkmış olabilirim sabah su içince kwndimi gayet iyi hissettim canım

Ya kzilar bakiyorumda hepimuzde ayni sorun ayni kilida takilip kaldik. Bende bu hafta cok dikkat ettim. Yuruyusumu fazlalastirdim. Tartida hic kimikdama yok. Acaba 2 haftaya 1 kilo mu veriyoruz. Oyle her hafta 1 kilo veremiyorum.bir gecen hafta. Ondan onceki yarim kiloyi ki yarim bile degildi zor verdim.

Bugun cok sıkı tut hemen duser o cunku vucudun su tuttu sadece, kilo almadin. 1 tabak mercimek kofteyle 800 gram almazsin, totalde aldigin kalori onemli ve gun icinde hafif bir seyler yedin hatirladigim kadariyla.
evet canım sabah ekmeksiz kahvaltı ve sonra kapuska ile yoğurt. bulgur baya kalorili bi besin. umarım. dediğin gibidir umut verdin bana:) şu 3 gün sıkı tutmam lazım. 67 'yi göreyim yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…