HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kizlar oglen ekmek arasi peynir domate s yedim.eve gelemedim..ama kizlarrr dun yedigimin acisini cikarsim.bugun 2 saat yurudum sabh 1 saat ogleden sonra 1 saat.
Aksama menude balik vaaar

Yine zeytinyagli pırasa yapicam kalorisi az diye:KK53: taze fasulye alıyordum migrostan ama tam o sırada yanımdaki kadın çok kötü fasulyeler diyince almadım hiç anlamam fasulyenin iyisinden:KK53: lahana da aldım ama lahanayı pek sevmiyorum. Yapacak sebze yok ya

Geldim :)) firsat olmadi bugun girmeye
Kahvalti sutlu filtre kahve ve 2 eti form karisik meyveli. Bugun kuru kayisi almam lazim kahve yaninda yemek icin, eti form yemicem diyorum ama kahve yaninda birkac parca bir sey ariyorum.
Ogle yemegi az once yedim 1 haslanmis yumurta, kasar rendeli zeytinyagli salata. Bu hafta cok az kilo gitti, 65.9u gorebilecek miyim emin degilim
yine gayet güzel gidiyorsun halbuki? olur ya inşallah

Kizlar oglen ekmek arasi peynir domate s yedim.eve gelemedim..ama kizlarrr dun yedigimin acisini cikarsim.bugun 2 saat yurudum sabh 1 saat ogleden sonra 1 saat.
Aksama menude balik vaaar
ohh süper olmuş yürüyüş dün aldığın gramlar gitmiştir kesin:)

Yine zeytinyagli pırasa yapicam kalorisi az diye:KK53: taze fasulye alıyordum migrostan ama tam o sırada yanımdaki kadın çok kötü fasulyeler diyince almadım hiç anlamam fasulyenin iyisinden:KK53: lahana da aldım ama lahanayı pek sevmiyorum. Yapacak sebze yok ya
kız fasulyenin mevsimi değil ki. karnıbahar al yağsız pişir üstüne sarımsaklı yoğurt pul biber mmmm

Hos geldin ve sanada diyet yolculugu da kolay gelsin
Çok teşekkür ederim nazik karşılamanız için :KK52: umarım hepimiz o yolculuğun sonunda istediğimiz kilolara ulaşırıź :KK66:
pazartesi günü tartılırsın başkangıç olarak yazarız olur mu:) hadi inşallah olur niye olmasın.
Inşallah canım :KK68: pazt güncel kilomu yazarım bakalım sonuç nasıl olucak :işsiz: bu arada günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz galiba değil mi :KK66:

Çok teşekkür ederim nazik karşılamanız için :KK52: umarım hepimiz o yolculuğun sonunda istediğimiz kilolara ulaşırıź :KK66:

Inşallah canım :KK68: pazt güncel kilomu yazarım bakalım sonuç nasıl olucak :işsiz: bu arada günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz galiba değil mi :KK66:
evet canım yazarsan iyi olur. kimse için değil kendimiz için yazıyoruz, kendimize hesap verir gibi.:)

evet canım yazarsan iyi olur. kimse için değil kendimiz için yazıyoruz, kendimize hesap verir gibi.:)
Bugün ve yarın detoks yapmaya karar verdim canım ayran detoksu yaklaşık 2 haftadır diyet spor yapiyodum 10 gündür takıldım kaldım dikkat ettigim halde +100 gr çıkınca detoksa karar verdim direncimi kırmak icin cmt de sınavım var ona hazırlanòyorum bu 2-3 gün spor yok pazardan otibaren tam gaz spora dönücem yediklerimide yazarım gelecek haftanın yemek planını da hazırlamam lazım :KK14:

Bugün balık restoranına gittik bayağı yedim
Fener balığı sote
Minekop ızgara
Soya soslu mercan
Yengeç bacağı
Karides
Mısır ekmeği yedim ama hiç pişman değilim her zaman yiyemiyorum ve orası çok harika yapmıştı
Son olarak 3-4 kaşık dondurmalı irmik helva:kk77:

Bugün balık restoranına gittik bayağı yedim
Fener balığı sote
Minekop ızgara
Soya soslu mercan
Yengeç bacağı
Karides
Mısır ekmeği yedim ama hiç pişman değilim her zaman yiyemiyorum ve orası çok harika yapmıştı
Son olarak 3-4 kaşık dondurmalı irmik helva:kk77:
Evet fazla yemissin canim :KK48: ama restoranda yememek zor oluyor, arada bir yicez illa ki.

Bugün ve yarın detoks yapmaya karar verdim canım ayran detoksu yaklaşık 2 haftadır diyet spor yapiyodum 10 gündür takıldım kaldım dikkat ettigim halde +100 gr çıkınca detoksa karar verdim direncimi kırmak icin cmt de sınavım var ona hazırlanòyorum bu 2-3 gün spor yok pazardan otibaren tam gaz spora dönücem yediklerimide yazarım gelecek haftanın yemek planını da hazırlamam lazım :KK14:
İnşallah faydasını görürsün. sınavında da başarılar canım:)

X