- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
Çok tesekkür ederimtabi ki seviniriz:)
Hos geldin ve sanada diyet yolculugu da kolay gelsinÇok tesekkür ederimbu arada güncel kilomu belirteyim istersen 66.4 hedefim 57 inşallah sağlıklı bi sekilde kilo verip o rakamları görürüm tartıda
yine gayet güzel gidiyorsun halbuki? olur ya inşallahGeldim :)) firsat olmadi bugun girmeye
Kahvalti sutlu filtre kahve ve 2 eti form karisik meyveli. Bugun kuru kayisi almam lazim kahve yaninda yemek icin, eti form yemicem diyorum ama kahve yaninda birkac parca bir sey ariyorum.
Ogle yemegi az once yedim 1 haslanmis yumurta, kasar rendeli zeytinyagli salata. Bu hafta cok az kilo gitti, 65.9u gorebilecek miyim emin degilim
pazartesi günü tartılırsın başkangıç olarak yazarız olur mu:) hadi inşallah olur niye olmasın.Çok tesekkür ederimbu arada güncel kilomu belirteyim istersen 66.4 hedefim 57 inşallah sağlıklı bi sekilde kilo verip o rakamları görürüm tartıda
ohh süper olmuş yürüyüş dün aldığın gramlar gitmiştir kesin:)Kizlar oglen ekmek arasi peynir domate s yedim.eve gelemedim..ama kizlarrr dun yedigimin acisini cikarsim.bugun 2 saat yurudum sabh 1 saat ogleden sonra 1 saat.
Aksama menude balik vaaar
kız fasulyenin mevsimi değil ki. karnıbahar al yağsız pişir üstüne sarımsaklı yoğurt pul biber mmmmYine zeytinyagli pırasa yapicam kalorisi az diyetaze fasulye alıyordum migrostan ama tam o sırada yanımdaki kadın çok kötü fasulyeler diyince almadım hiç anlamam fasulyenin iyisinden lahana da aldım ama lahanayı pek sevmiyorum. Yapacak sebze yok ya
Çok teşekkür ederim nazik karşılamanız içinHos geldin ve sanada diyet yolculugu da kolay gelsin
Inşallah canımpazartesi günü tartılırsın başkangıç olarak yazarız olur mu:) hadi inşallah olur niye olmasın.
evet canım yazarsan iyi olur. kimse için değil kendimiz için yazıyoruz, kendimize hesap verir gibi.:)Çok teşekkür ederim nazik karşılamanız içinumarım hepimiz o yolculuğun sonunda istediğimiz kilolara ulaşırıź
Inşallah canımpazt güncel kilomu yazarım bakalım sonuç nasıl olucak bu arada günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz galiba değil mi
Bugün ve yarın detoks yapmaya karar verdim canım ayran detoksu yaklaşık 2 haftadır diyet spor yapiyodum 10 gündür takıldım kaldım dikkat ettigim halde +100 gr çıkınca detoksa karar verdim direncimi kırmak icin cmt de sınavım var ona hazırlanòyorum bu 2-3 gün spor yok pazardan otibaren tam gaz spora dönücem yediklerimide yazarım gelecek haftanın yemek planını da hazırlamam lazımevet canım yazarsan iyi olur. kimse için değil kendimiz için yazıyoruz, kendimize hesap verir gibi.:)
Evet fazla yemissin canimBugün balık restoranına gittik bayağı yedim
Fener balığı sote
Minekop ızgara
Soya soslu mercan
Yengeç bacağı
Karides
Mısır ekmeği yedim ama hiç pişman değilim her zaman yiyemiyorum ve orası çok harika yapmıştı
Son olarak 3-4 kaşık dondurmalı irmik helva
Bana dedin heralde demi canımHoşgeldin canım ne güzel hepimiz çok yakın kilolardayiz
İnşallah faydasını görürsün. sınavında da başarılar canım:)Bugün ve yarın detoks yapmaya karar verdim canım ayran detoksu yaklaşık 2 haftadır diyet spor yapiyodum 10 gündür takıldım kaldım dikkat ettigim halde +100 gr çıkınca detoksa karar verdim direncimi kırmak icin cmt de sınavım var ona hazırlanòyorum bu 2-3 gün spor yok pazardan otibaren tam gaz spora dönücem yediklerimide yazarım gelecek haftanın yemek planını da hazırlamam lazım
oh maşallah afiyet olsun:)Bugün balık restoranına gittik bayağı yedim
Fener balığı sote
Minekop ızgara
Soya soslu mercan
Yengeç bacağı
Karides
Mısır ekmeği yedim ama hiç pişman değilim her zaman yiyemiyorum ve orası çok harika yapmıştı
Son olarak 3-4 kaşık dondurmalı irmik helva