- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
canım 3 dilim ekmek yersen tabi olmaz:) şimdi diceksin ki bana diyene bak:)) ekmek yemiyorum ama ben. ekmeği hayatından çıkar bence.Kahvalti 3dilim ekmek 2 kase corba biraz peynir...okulda corba etkinligi vardi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 3 dilim ekmek yersen tabi olmaz:) şimdi diceksin ki bana diyene bak:)) ekmek yemiyorum ama ben. ekmeği hayatından çıkar bence.Kahvalti 3dilim ekmek 2 kase corba biraz peynir...okulda corba etkinligi vardi.
Ben yine aynıGünaydın
dün 67.5 idim
bu sabah 68.3 ...:)
sen de dün sağlam yedin:) bu 3 gün sıkı tutalım en azından yarım kilo veririz benceBen yine aynı
Vallaha ama iyi yedim :) bence de son 3 gün önemlisen de dün sağlam yedin:) bu 3 gün sıkı tutalım en azından yarım kilo veririz bence
karatay ekmek yemeyin diyor. yada dediğin gibi yenilecekse sadece kahvaltıda yenmeli. o da 1 dilim. bence yani.Uzun süre Karatay yapmış bir insan olarak kahvaltıda yenilebilir bence ben yemeğin yanında aramıyorum ama istedigim zaman kahvaltıda yiyorum
Aynen 60 a düşersem çok rahatliyacagimHer hafta 1 kilo vermek zor olabiliyor. Gecen seneki diyet zamanlarimi hatirliyorum da iki haftaya yakin ayni kiloda takildigim bile olmustu. Bozmadigimiz halde yerimizde sayiyorsak, ilerleyen haftalarda illa ki birden gidiyor kilolar. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim. Mart bitmek uzere. Tayt tisort havalari geldi gibi. Sort, etek, elbise havalari da yaklasiyor. Ne yapip edip kurtulmamiz lazim bu kilolardan en azindan ilk hedef olarak 60a dusup normal kilo goruntusune kavusmamiz lazim.
Evet canım ben sadece tecrubemi paylaştım Karatay yaparken hiç ekmek yemiyordumkaratay ekmek yemeyin diyor. yada dediğin gibi yenilecekse sadece kahvaltıda yenmeli. o da 1 dilim. bence yani.
çok doğru vücut ara sıra korumaya alıyordur belki. netten bazen elbiselere bakıyorum heveslenmek için:) 60ı görsek gerisi daha kolay olacak eminim. şimdiye kadar 5 kilo verdim. bi 5 daha neden olmasın sonra bi 5 daha:)Her hafta 1 kilo vermek zor olabiliyor. Gecen seneki diyet zamanlarimi hatirliyorum da iki haftaya yakin ayni kiloda takildigim bile olmustu. Bozmadigimiz halde yerimizde sayiyorsak, ilerleyen haftalarda illa ki birden gidiyor kilolar. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim. Mart bitmek uzere. Tayt tisort havalari geldi gibi. Sort, etek, elbise havalari da yaklasiyor. Ne yapip edip kurtulmamiz lazim bu kilolardan en azindan ilk hedef olarak 60a dusup normal kilo goruntusune kavusmamiz lazim.
biliyorum canım sonuçta daha önce zayıflamayı başarmış birisin:) ben de fikrimi söyledim.Evet canım ben sadece tecrubemi paylaştım Karatay yaparken hiç ekmek yemiyordum
Kesin verirsin canim. Istedigimiz kiloya dusebiliriz iradeli oldugumuz surece. Ben de netten elbiselere bakiyorum :)) simdilik birkac parca aldim bile, mont ve jean aldim :) cok begendigin bir sey olursa al bence, extra bir motivasyon olabiliyorçok doğru vücut ara sıra korumaya alıyordur belki. netten bazen elbiselere bakıyorum heveslenmek için:) 60ı görsek gerisi daha kolay olacak eminim. şimdiye kadar 5 kilo verdim. bi 5 daha neden olmasın sonra bi 5 daha:)
güzel yöntem:) haziranın sonunda burdaki herkes birbirini tebrik edecek:)Kesin verirsin canim. Istedigimiz kiloya dusebiliriz iradeli oldugumuz surece. Ben de netten elbiselere bakiyorum :)) simdilik birkac parca aldim bile, mont ve jean aldim :) cok begendigin bir sey olursa al bence, extra bir motivasyon olabiliyor
Kesinlikle canım haklısın benimde ilk hedefim 60 ın altını gormek sonra yavaş yavaş da olsa inşallah istedigim kiloya inerim 56-57 gibi nihai hedefimHer hafta 1 kilo vermek zor olabiliyor. Gecen seneki diyet zamanlarimi hatirliyorum da iki haftaya yakin ayni kiloda takildigim bile olmustu. Bozmadigimiz halde yerimizde sayiyorsak, ilerleyen haftalarda illa ki birden gidiyor kilolar. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim. Mart bitmek uzere. Tayt tisort havalari geldi gibi. Sort, etek, elbise havalari da yaklasiyor. Ne yapip edip kurtulmamiz lazim bu kilolardan en azindan ilk hedef olarak 60a dusup normal kilo goruntusune kavusmamiz lazim.
Su da içsen super gidiyosun canimKahvalti sutlu filtre kahve ve 2 eti form limon lifli
Ogle 2 tabak pirasa 1 kase yogurt. Su hic icmedim daha.
Su icmekte zorlaniyorum biraz 1.5 litre iciyorum ama gunde, hic yoktan iyidirSu da içsen super gidiyosun canim