HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Evet kizlar sabak ekmegi abarttim. Oyuzden oglen yarim tabak yuvalama ve salata yedim.biraz oncede 7 yada 8 findik azicikta kabak cekirdegi. Kizimin cizi biskuvisinden 3 tane.
Aksam yesil mercimekli ispanakli eksili corba yapicam

Benıde aranıza alınn. Kılo 75 boy 172 yas 44 hashımotolu bı fostuk um fıstık plcem het gun foto koycem kabul mu.
Cuma spor 3.

Yok bacım içmez miyim ayranı detoksta tukettim canım o standartti zaten diye yazmadım soğuk ayran aşı gibi oldu diğer nohut yeşilercimekle ben bulgur yerine karabuğday kullandım
afiyet olsun. ben de yeşil mercimek haşlayıp yoğurtla karıştırdım. içine nane pul biber attım. güzel oldu:) yarın içerim artık

Iyi geceler kızlar. Canım çok sıkıldı .

öğrencilerimi ödüllü kitap okuma yarışmasına hazırlıyorum . Kizim da heves etti .Bayağı yoğun geçiyordu. Burayı ihmal ettim .

Kitabı bir kaç kez okuduk. Soru hazırladım . Özet felan derken Faceden bakayım dedim. Birşey bulabilir miyim ? Bayağı katılımcı sayısı yüksek sayfalar , gruplar .

Gruba üye oldum . Sorulara bakıyorum kitaba bakıyorum bazı soruların yanıtı yok .Yazıyorum eksiklikler var . Kimse cevap vermiyor . Mederatör e mesaj attım cevap vermedi .

En sonunda gruba gönderi yazdım . Sorularin ve kitap sayfalarinin resimlerini .Eksiklik var dedim .

Kitapların farklı farklı baskıları var . Biz en son baskıyı çalışıyoruz. Ama tüm baskılardaki konular geçerli.

Neyse ne olacak şimdi dedim . Grubu takip edin . Sorulara göre eksiklikleri tamamlayın. Dediler

Ya böyle cevap olur mu ?

6. sı duzenleniyormus . Bayağı katılımcısı var. Yani kitap satışlarından epey kar ettiler.

Bir de benim üzerime alınmam için yönetici : tahrik ve sinirine galip gelenler. Küçük hesapların peşinden koşanlar, aklın yanında olmayanlar .... vs vs zırvaları yazmış.

aaaa resmen rant amaçlı apaçık ortada :/ insanlar napsın tüm baskıları mı okusun. bide niye her baskı farklı. ne kitabı bu hikaye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…