- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradan ayrılmadığımız sürece öyle ya da böyle veririz birbirimiz için motivasyon kaynağıyızCanım tebrik ederim 1.3 kilo vermişsin harika. bu hafta da hedefin tutar eminim sende bu azim varken
Tatlı kacamagi yapacak mısın canım bugünKahvalti 1 dilim uno kepekli light ekmek, beyaz peynir, domates, kucuk kutu zero. Sutlu filtre kahve iciyorum simdi.
1.6 kilo çok iyi ya tebrik ederim:) ne yaptın bu hafta? hiç kaçamak yapmafın, salata ağırlıklı beslendin başka?Gunaydin kilom 66.9
kesinlikle öyle canım birbirimize destek olmak çok güzel:)Buradan ayrılmadığımız sürece öyle ya da böyle veririz birbirimiz için motivasyon kaynağıyız
Bana eşim dediki en düşük 60 olursun diye tahminde bulundu bu sefer spor yapmıyorum ya ondan pek güvenemedi galiba sana inat daha çok vericem dedim
Belki adet donemin yakindir. Oyuzden sisiligin olabilirben hafta ortasında 68.5 idim yani hedefime 500gram kalmıştı. gittim üstüne 300 gram daha aldım şaka gibiyim.
Geçen sene 58 e düştüm ya yine düşerim inşallah o birazda fazla zayıflaması istemediğinden öyle diyor galiba zayiflayinca kambur gözüküyor musumkesinlikle öyle canım birbirimize destek olmak çok güzel:)
60ın altına düş de şaşırt onu o halde:)
Hic ambalajli urun yemedim. Ogunlerimden biri hep salataydi, 2 corba kasigi zeytinyagi ve mutlaka protein icerikli bir seyler ekledim salatalara peynir ton baligi tavuk vs. Ekmek cok az yedim. Belki hic yememis bile olabilirim, tam hatirlayamadim yedim mi diye. 1.5 litre su ictim. Salata yemedigim ogunlerde normal sulu yemek yedim genelde. Bir de ara ogunlerde pek bir sey yemedim, kuru kayisi yedim cogunlukla1
1.6 kilo çok iyi ya tebrik ederim:) ne yaptın bu hafta? hiç kaçamak yapmafın, salata ağırlıklı beslendin başka?
Kesin dusersin yine o kilolara. Kocani bosver istedigin kadar zayiflaGeçen sene 58 e düştüm ya yine düşerim inşallah o birazda fazla zayıflaması istemediğinden öyle diyor galiba zayiflayinca kambur gözüküyor musum
evet yaklaşık 1 hafta var. umarım öyledir:)Belki adet donemin yakindir. Oyuzden sisiligin olabilir
kıskanıyor seni bence:)Geçen sene 58 e düştüm ya yine düşerim inşallah o birazda fazla zayıflaması istemediğinden öyle diyor galiba zayiflayinca kambur gözüküyor musum
Muhtemelen ondandir. Regl bittikten sonra bu kadar kilo verdim bu hafta, regl haftasi cok az vermistim. Senin de oyle olabilirevet yaklaşık 1 hafta var. umarım öyledir:)
kıskanıyor seni bence:)
kız ye kız nefsine günah:)Ben bugün öğlen galiba eti browni intense yicem aklımdan çıkmıyor
239 kalori çok mu kikız ye kız nefsine günah:)