Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel olmus salata, 2-3 gun aksami salatayla kapa bakalim ne olacak :) bende bu hafta cok ise yaradi19.00
büyük bir kase salata.
içerik:) yeşil soğan, marul, kırmızı lahana, havuç, sarımsak limon ve zeytinyağı.
Ben eve almiyorum baslarsam 1 paketi bitirdigim icin kuruyemisi de o yuzden almiyorum. Duramicak gibiysen hic yeme bence ama birkac parca yerim diyorsan yebitter çikilata yiyesim var ama başlarsam duramam diye korkuyorum:/
Bugün Mahalli kurtuluş günü. Okul tatildi . Ben de bugün pazar gibi hissettim . Dışarıdayık. Yeni girebildim kusura bakma . Kilo 73.9 kg
Yarin bir tartil bakalim ne kadar eksi cikacakohh be salatadan sonra hiçbişey yemeden yatağa girebildim.
rica ederim canım olabilir.Bugün Mahalli kurtuluş günü. Okul tatildi . Ben de bugün pazar gibi hissettim . Dışarıdayık. Yeni girebildim kusura bakma . Kilo 73.9 kg
evet ben de merak ediyorum:)Yarin bir tartil bakalim ne kadar eksi cikacak
anaa çok kalorili değil mi o ya. hani eve almıyordun öyle şeyler?Bu saatlerde bir sey yemem normalde ama midem kazindi 2 tane eti gong yedim
Cok kalorili degil aslinda, 1 tanesi 50 kalori falan ama ambalajli bir sey yememeye karar vermistim o yuzden pisman oldum. Bugun benzinciden almistim trafikte midem bulanirsa birkac tane yerim diye Bir de sutum bitti sut tozuyla kahve yaptim simdi mecburen. Neyse yarin yine eskisi gibi devamanaa çok kalorili değil mi o ya. hani eve almıyordun öyle şeyler?
günaydın canım. olmasın bence herkes ara ara tartılıp gidişata bakıyor zaten. hafta ortası moral bozabilir çünkü.liliyaa canım perşembe günü ara tartı günü mü olsa