- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Bende ayvalarımi bekliyorum memleketten geliyor kargoda şuan ağzım sulandı18.00
1 kase yoğurt
21.00
1 ayva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayvalarımi bekliyorum memleketten geliyor kargoda şuan ağzım sulandı18.00
1 kase yoğurt
21.00
1 ayva
ne güzel şanslısın:)Bende ayvalarımi bekliyorum memleketten geliyor kargoda şuan ağzım sulandı
benim de saldırasım geliyor herşeye pasta namına ne varsa. yemek de öyle. ama bugünü kurtardım iyi geçti:)Bu saatlerde canım şekerli şeyler çekiyor
Aynen benim de. Cok kahve ictigim icin yaninda illa tatli bir seyler istiyorum. Bu aksami 3 kuru kayisiyla atlattim neyse ki. Cok canim cekerse 2-3 tane daha yicem.Bu saatlerde canım şekerli şeyler çekiyor
Tebrik ederim canımgünaydın
bu sabah 68.5 kilo geldim:))
Bende dayanamayip tartildim bende 64.8. Sevindim acikcasi. Vucudum baya sekillenleye basladi.yurumenin baya faydasini goruyorumgünaydın
bu sabah 68.5 kilo geldim:))
800 gram vermişsin süper:) pazar gününe kadar 1.5 kilo vermiş olursun bu gidişle en azından. ben hareket etmiyorum ya. hareket etsem hedefimi haftada 1.5 kiloya çıkartırdım.Tebrik ederim canım
Bende 66.5 :)
çok güzel:) yürümek en güzel spor.Bende dayanamayip tartildim bende 64.8. Sevindim acikcasi. Vucudum baya sekillenleye basladi.yurumenin baya faydasini goruyorum