inşallahhhharikasın zaten süper gidiyorsun maşallah. kocalarımız geldiğinde böyle kalacaklar bak
Allah korusun kızinşallahhhinme inmesin de Allah korusun
bilemedim kionu biliyorum arada bende de olurdu ama d kontrol hapı bitince gelirdi. ilaca gün var gündür de geliyor zaten..adete bişey kalmadı zatii
Allah korusun kız
alıştıra alıştıra görün o zaman. önce kolunu sonra bacağını falaneğeerrr gibi olursam sıkıntı çünkü beni o kiloda hiç görmedi aha böyle kalır vallahi
yakın olaydık yardım ederdim vallahiBizim evde küçük bı oda var ardiye yapmışız. çok dağıldı ne zamandır toparlicam başlayamadım daha. gözümde büyüyor. gelin de bi el atın gııı
hahahahaaha sesli güldümm yaaaalıştıra alıştıra görün o zaman. önce kolunu sonra bacağını falan
kızlar çayın yanına yarım dilim kek yedim.paşaya böldüm verdim.yarısını da ben yedim ama çokk çekti canım.
Bizim evde küçük bı oda var ardiye yapmışız. çok dağıldı ne zamandır toparlicam başlayamadım daha. gözümde büyüyor. gelin de bi el atın gııı
Bugun yarin regl olcam onun etkisi sanirim kendimi birseyler yerken buluruyorum yedikten sonra pismanlik var ama ne yee yarar is isten gidiyorrrEvet canim cok yemissinregl olunca biraz toparlamaya calis.
Yooookk biraz fazla olurOfisime de mi tarti alsam acaba. Saat basi tartilirim adliyeye gitmedigim gunlerde
Malesef ben ramazandan cikana kadar hedef koyamam cunki verme cabalarim azmim bosa cikcak o yuzden kendimi sikip sonrasinda pes etmek istemiyom bu surede biraz vucut dinlemeye girsin ramazandan sonra full spor ve suyla diyet yapcam ama sizler koyun ve bende sizleri destekliyor olcam canlarKızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
Son pişmanlik neye yarar derim ve sonrasinda diyete devam diyip kapatiyim :)))3 tane N**** (Siyahi) yidim 150 kalori aldım çayla pişmanımmmmm
Ufqktan yemissin sen hele beni aksamki iki dilimi duy vayy halime ama olsun sonradan fazla seylere saldirmassin bu pismanlikla tabi ki benim ki malesef kirmizi kart cikartcak menuydukızlar çayın yanına yarım dilim kek yedim.paşaya böldüm verdim.yarısını da ben yedim ama çokk çekti canım.
Gun var derken kac gun bazen kadinlar önceden boyle lekeler gorup adete girebilirlerkızlar adet olmama gün var ama benim gündür kahverengi lekelenme oluyor neden olabilir ki
Cok guzel canim vermende yardimci olcak bu azim insallahbeslenme şeklim baya değişti ama ya önceden olsa kaçamaklarımda ekmeği gömerdimşimdi kaçamağı kısıtlıyorum
harikasın zaten süper gidiyorsun maşallah. kocalarımız geldiğinde böyle kalacaklar bak
inşallahhhinme inmesin de Allah korusun
Ooo valla yakin olsak beni kacirmak istemessin cunki basak burcuyum ve cok titiz displinliyim hersey yerli duzgun olsun isterim. Silme işinide iyi yaparim ve temizlikte bir ara artik bu titizlikten beni kovarsin bileBizim evde küçük bı oda var ardiye yapmışız. çok dağıldı ne zamandır toparlicam başlayamadım daha. gözümde büyüyor. gelin de bi el atın gııı