HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bizim evde küçük bı oda var ardiye yapmışız. çok dağıldı ne zamandır toparlicam başlayamadım daha. gözümde büyüyor. gelin de bi el atın gııı
yakın olaydık yardım ederdim vallahibazen kendimi robot gibi hissediyorum şu işlerden yaabayram işim gücüm bitsin sadece paşayla kendime bakacam

kızlar çayın yanına yarım dilim kek yedim.paşaya böldüm verdim.yarısını da ben yedim ama çokk çekti canım.

Ben de kek yedim yaa dayanamadim :)) anneme ugradim cevizli tarcinli kek yeni firindan cikmisti 1 dilim yedim kahveyle :)) aksam yemek yemicem

Bizim evde küçük bı oda var ardiye yapmışız. çok dağıldı ne zamandır toparlicam başlayamadım daha. gözümde büyüyor. gelin de bi el atın gııı

Aman bosver ugrasma yan gel yat :))

Kızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
Malesef ben ramazandan cikana kadar hedef koyamam cunki verme cabalarim azmim bosa cikcak o yuzden kendimi sikip sonrasinda pes etmek istemiyom bu surede biraz vucut dinlemeye girsin ramazandan sonra full spor ve suyla diyet yapcam ama sizler koyun ve bende sizleri destekliyor olcam canlar

kızlar çayın yanına yarım dilim kek yedim.paşaya böldüm verdim.yarısını da ben yedim ama çokk çekti canım.
Ufqktan yemissin sen hele beni aksamki iki dilimi duy vayy halime ama olsun sonradan fazla seylere saldirmassin bu pismanlikla tabi ki benim ki malesef kirmizi kart cikartcak menuydu

Ooo valla yakin olsak beni kacirmak istemessin cunki basak burcuyum ve cok titiz displinliyim hersey yerli duzgun olsun isterim. Silme işinide iyi yaparim ve temizlikte bir ara artik bu titizlikten beni kovarsin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…