- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testere disli aslan pencesi ic hayit tohumu cayi forumlarda okudum kadinin biri doktora gtmis civan oercemide var cay demis swnde erken menepoz var oda dogal yollardan cay kür yapmis etkisi geçmiş doktora bidaha gtmis doktor nasil yaptin demiş gebelik forumlarinda dolaşıyorum ben tecrübe sabit bence hayit tohumu testeredisli ve civan percemini arastir derimGeldim canim geldim kac gündur rahatsizdim biraz keyfim yoktu diyette de isteksizdim ama gene iyi 65.4 çıktım dün perş günü kadın doguma gittim enfeksiyon varmis agrim vardi sürekli karnımın altinda ve kasik bolgemde dr erken menemopoz belirtileri var dedi sonraki adet doneminde tekrar gidicem daha çocugum yok moralim altüst oldu kac gündur aģrıdan iyi hissetmiyordum birde dr un soyledikleri moralimi altust etti
Çok sagol canım allah razı olsun hayıt otunu duymuştum tavsiye eden arkadaslarimda oldu ama civan perçwmiyle testere dişli aslan pençesinide ibrahim saraçoğlundan duyardimda ne işe yaradığına sikkat etmemistim araştırıyorum canım tekrar cok tesekkür ederimTestere disli aslan pencesi ic hayit tohumu cayi forumlarda okudum kadinin biri doktora gtmis civan oercemide var cay demis swnde erken menepoz var oda dogal yollardan cay kür yapmis etkisi geçmiş doktora bidaha gtmis doktor nasil yaptin demiş gebelik forumlarinda dolaşıyorum ben tecrübe sabit bence hayit tohumu testeredisli ve civan percemini arastir derim
Lilya sen mersinlimiydinSaat 18e doğru tek lavaşa tantuni ve ayran.
adanalıyız canım Mersin'e gelin geldimLilya sen mersinlimiydin
Piyangodan çıktılar bugün yaaa.keyfimi kacirdilar.yaa onemsedigimden değil aslında modum düştüBoşver takma kafana sen kendini biliyorsun niye başkalarını bu kadar onemsiyorsunki
Sakin moralini bozma boyle diyenlere ben asla inanmam aksine bence verdigini farkettiler senin motivasyonunu dusurmeye calisip bu yoldan dondurmeye calisiyolar ben duyunca boyle seyler aksine ben verimde soz ne derseniz diyin derim takma tam gazzzzKızlar bugün ogleden sonra berbat bir gün geçirdim. Ayy amaaannnn kimi görüp bir Merhaba lastiysam bana kilo almışım muamelesi yaptı biliyormusunuz o kadar şaşırdım ki.moralim bir bozuldu anlatamam
Ayy inan ki daha da hirslandimAksine daha çok hirslanmalisin görürsünüz deyip neler yapabileceğini gostermelisin