- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Aynen canimKız yanlış msji alintilamisim yaa
Evet canım metobolizmam hızlansın diye su şişesine kabuk tarçın atıyorum ve akşamları tarçınlı yoğurt yiyorum ama zaten 15 günde aldığım kiloydu oturmamıştı ödemde vardı o da gitti ve yaptığım rejimin dışına asla çıkmıyorum çok disiplinliyim ama sonuçları asıl 1 ay sonra görücem5 günde 5,5 kilomu verdin
Kesinlikle oleyyy :))cok iyi vermissin canim. Bu haftayi iyi kapattik
harika :)Günaydin kızlar geçen hafta 79 du
Bugün 78 ben hep tam çıkıyorum yaa
Aynen canimbu bir isaret olabilir, haftaya 1.6 mi vereceksin yoksa
O zaman tebrikler tatlımKalpler ve kupalar sahiplerini buluyorkendime de kupa şey ettirdim de tebrik eden de olmadı kakuş dışında ne diyelim kısmet nasip:)
yani inanılması güç bi durum hem 15 günde 5.5 kilo almak ayrı bi tuhaf hemde bir haftada 5.5 geri vermek bende aynı şeyleri yapıyorum tarçınsız su içmiyorum akşamları yoğurdun içine zencefil zerdeçal tarçın çörekotu atıyorum yiyorum ama imkansızEvet canım metobolizmam hızlansın diye su şişesine kabuk tarçın atıyorum ve akşamları tarçınlı yoğurt yiyorum ama zaten 15 günde aldığım kiloydu oturmamıştı ödemde vardı o da gitti ve yaptığım rejimin dışına asla çıkmıyorum çok disiplinliyim ama sonuçları asıl 1 ay sonra görücem
Ben Kıbrıs’ta yaşıyorum ki İzmirliyim tatile izmir’e gittim her sabah boyoz gevrek öğlen söğüş akşamüstü bira midye yersen ki gece geç saatlerde kumru ya da kokoreç yersen az bile aldım aslındayani inanılması güç bi durum hem 15 günde 5.5 kilo almak ayrı bi tuhaf hemde bir haftada 5.5 geri vermek bende aynı şeyleri yapıyorum tarçınsız su içmiyorum akşamları yoğurdun içine zencefil zerdeçal tarçın çörekotu atıyorum yiyorum ama imkansız
65ten kurtuldum ya sonunda oh bee :) hedefin 5 kilo gerisindeyim. Bu 63ü çoook önce görebilirdim
kıyamam:))Bana bi muvekkil pismaniye, lokum ve kestane sekeri yollamis. Ya icki ya tatli yolluyorlar hep, cok zor sartlarda rejim yapiyorum