HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Baya yedim doyurur sandım ama olmadı. 1 tane elma yedim. Niyeyse yoğurdum duruyor kaç gündür çok severim halbuki. Senin belin nasıl oldu.
Elma tutar şimdi. ..off çok ağrıyor annemin evini temizledik Yengem le pertim çıktı. Baya is vardı. Allah nur içinde uyusun

Uzme kendini reglde dikkat et cikinca cok guzek gider

Aksam 7 de eve geldim halilarim gelmis yıkamaya vermistik. evi sildim toz aldim banyoyu yıkadım vala camasir ascam simdi sonra patatesli borek yapcam daha hic bise yemedim aksam yemegi bir dilim börek olcak 5000 adim attim bide bugun

Baya yedim doyurur sandım ama olmadı. 1 tane elma yedim. Niyeyse yoğurdum duruyor kaç gündür çok severim halbuki. Senin belin nasıl oldu.
Ben salatalarimi cok buyuk yapiyorum canim, 4 kisilik aile boyu gibi oluyor :)) 1 seferde 1 gobek marul yiyorum ya da 1 kivircigin neredeyse hepsini. Icine de mutlaka protein ekliyorum cunku sirf salata doyurmuyor. Tika basa doyana kadar salata yenilebilir yagi cok abarti koyulmadigi surece.

Kopegimin tuvaletini yaptirdim 20-25 dk yuruduk. Yaslanmis kopisim kalcasi da rahatsiz yoruldu hemen eve gelmek zorunda kaldik genc bir tazi mi sahiplensem ne yapsam, onun enerji atmasi icin gunde en az 2 saat falan antrenman yapmasi gerekir o bahaneyle ben de spor yapmis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…