HEDEF: ** haftada 1 kilo **

kahvaltı : cevizli su. 4 kayısı activıa atıştırmalık 174 kalori öğlene doğru kefir içicem 117 kalori.arada bitki çayları öğlen menü karpuz peynir sade ekmeksiz. aksamada yoğurt yicem sade acayip ödem var atmam lazım parmaklarım şiş hissediyorum
Canım çok ağır bir diyet yapıyorsun bu şekilde kilo verirsin ama bıraktığın anda daha hızlı alırsın ödem için bir soda bir bardak yeşil çay yarım limon karıştır soğuk soğuk iç 1 litre olacak şekilde acayip ödem atıyor

ay ne güzel herkez vermiş çatır çatır ben dün aksam tartıldım 58,40 düm geçen cuma 59,40 dü lakin oruç tutmadım iftar yaptım sade bu sabah aç karnına tartıldım 58,80 kg 600 grm gitmiş diyim regl olcam bugun yarın inş 300 400 gram onun şişliği vardır :KK42:
Akşam daha fazla çıkması lazım sabaha 400 Gr fazla mı çıktın? Kesin onun şişliği vardır canım üzülme 600gr yine iyi

Canım çok ağır bir diyet yapıyorsun bu şekilde kilo verirsin ama bıraktığın anda daha hızlı alırsın ödem için bir soda bir bardak yeşil çay yarım limon karıştır soğuk soğuk iç 1 litre olacak şekilde acayip ödem atıyor
akşam deniyim. vala güzel beslenerekde denedim kilo gitmiyor yapıştı regl zamanı ilk iki gün bişey yemem.oruçtan çıktım midem bişe almıyor şuan activiayi bile yiyemedim dolaba geri koydum

X