HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Merhaba kızlar ben regl oldum bugün umarım fazlaligim bundandır çok erken oldum ama bugün yarim saat hiit cardio yaptım ve ev temizliği sırtımı belimi hissetmiyorum
Regl dendir canim sikma canini verirsin iyi gidersen bir hafta sonra super kilo bildirimin olcak

sahur + kahvaltı=
2 tabak kabak yoğurtlu
Süzme Peynir 1 kk yarım parça da çeçil
Çok az salatalık 3 dilim falan
Bir de kiraz
Ve kahve (1/8 su bardağı süt kattım)

Dün bir saat temizlik 22 dk Leslie 20 dk orta hız yürüyüşüm vardı
Ay kızlar burayı kaçırdım son kısımları takip edemiyorum :KK43: kusura bakmayın
Sınav dönemim artı Ramazan derken..
Sinavin iyi gecsinde diyetide dikkat et aorun olmaz canim

Gunaydin kizlar. Kahvalti 2 tabak profiterol ve sutlu filtre kahve :confused: dun yemekten sonra yeni acilan bi yere gittik tatlilar superdi, annemlere aldim birkac cesit ama profiterolu yemis bulundum o da onlarindi :confused::KK48: simdi diyete devam :KK48:
Hem yiyip hem diyete devam da guzel valla :KK48:

Tee kizceler dun misafirlikteydik 1.5 lahmacun 3 tulumba yedim gecede sahura kalktim iki yumurta bir dilim ekmek yedim sabah 8.30 uyandim perdeler camlar legende yorgan yikamalar camasirlar sabahtan beri 6 mk camasir yikadim banyolar derken daha yeni oturdum oruc oruc 5.5 saat ev isi yaptim simdi tartildim 60 kg okdr calistm ettim dünkü yediklerim mi kilo yapti ne aksama cacik mantarli pilav yerim heralde ödülde magnum yerim
Kolay gelsin canim temizlik imandan gelir derler super bisey nefes aliyosun resmen ama bir o kadarda çok yorucu
Ayy magnum da bu gorgunlugun ustune iyi gelir

2 ymk kaşığı mantarli pilav bi rosto kofte ince dilim cacik ictim 3 bardak su kesildim vala dondurma yida yiyemicem sanirim uyip kalcam aclik degilde susuzluk vuruyo insani Allah kabul eder ıns orucumuzu tatlida incir uyutma yaptim sade sut ve incir tam diyetlik ama yicem mi bilmiyom yarin yine davetliyiz umarım az yerim

X