- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Yaa evet Allah’a şükür :)Cok iyi yine canm hic veremeyip sabitte kalabilirdin
Hic kacamaksiz sıkı bir sekilde devam edersen 72 olabilirsin bence ama en kotu ihtimalle 5 kilo verip kesin 74e dusersin.Bayram a kaç kiloyla girecem cokk merak ediyorum1 ayda kaç kilo verebilirim acaba 72 olabilirmiyim kızlar acep
Bence deHic kacamaksiz sıkı bir sekilde devam edersen 72 olabilirsin bence ama en kotu ihtimalle 5 kilo verip kesin 74e dusersin.
Sen de giderek eriyosun canim valla :)) cok iyi gidiyorsun
58,80 cuma gecen cuma 11 mayıstaGecen haftayida yazsaydin fark kac anlardik
Yok canim bende tam aksine tatli istegini bastiriyor biraz. Kahvaltida bile icerim ben lise yillarindan beri :))kızlar az önce birkaç yudum kola zero içme gafletinde bulundum ve içtiğimden beri canım deli gibi tatlı istiyor bişiler yemek istiyor bidaha hayatta içmicem hemen bi avuç beyaz leblebi yedim bastırsın diye.kakaovanilya canım sen de zero epey içiyosun böyle bi etki farkettin mi hiç
tarçınlı sıcak su iç benim tatlı krizlerini o bastırıyo yaklaşık 1,5 aydır tatlı yemiyorum ben bir kare bitter kahve yanında arada haftada bir gofret kaçamağı oluyor. hepsi o aman aman çok şükür tatli krizim yok benim regl zamanı bile.hatta şerbetli tatlı hiç yemem senede 1 kere oda geçrek antep baklavası olursa genelde sütlü severimkızlar az önce birkaç yudum kola zero içme gafletinde bulundum ve içtiğimden beri canım deli gibi tatlı istiyor bişiler yemek istiyor bidaha hayatta içmicem hemen bi avuç beyaz leblebi yedim bastırsın diye.kakaovanilya canım sen de zero epey içiyosun böyle bi etki farkettin mi hiç
Spor yapsam verilir ama oda olacak gibi durmuyor1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
Yok canim bende tam aksine tatli istegini bastiriyor biraz. Kahvaltida bile icerim ben lise yillarindan beri :))
tarçınlı sıcak su iç benim tatlı krizlerini o bastırıyo yaklaşık 1,5 aydır tatlı yemiyorum ben bir kare bitter kahve yanında arada haftada bir gofret kaçamağı oluyor. hepsi o aman aman çok şükür tatli krizim yok benim regl zamanı bile.hatta şerbetli tatlı hiç yemem senede 1 kere oda geçrek antep baklavası olursa genelde sütlü severim
aynen antepten gelenin tadi başka ist hiç biryerde yokaa allah allah ya bende de tam tersi oldu içmicem bidaha
ayyy iki hafta önce beni istemeye geldiler sözlüm antepli akrabaları antepten baklava getirmişlerdi böyle bi lezzet olamaz ya bu zamana kadar hiç baklava yememişim dedim onu yeyince
beni kocam mahvediyor adam günde 7-8 kere yemek yiyor 65 kilonun üstünü görmüyor.benide zorla masaya oturtturuyor sağlıksız beslenmeyide seviyor bereket kolayı bıraktık sebzeyi ağır ağır öğretiyorum ama börek içinde yiyo sebzeyi. bir insan gece yatmadan yemek yermi ya sabah zor ediyo açımm ölüyom sabah evden atıştırıp çıkıyo işte kahvaltı oğlen yiyo işten geliyor yiyo. ben geç geliyorum eve bide yiyo benle, yatmadan yiyo abur cuburuda demiyorum cips çıkılata bazen tatlı krizi tutuyo adamın 3 tane halley yiyo adamın göbeğide çıkmıyor yemeside az değil dolu dolu vala sigarasıda yok evlenınce kilo alırsın dediler oda yok ben aldım gören sen kilomu aldıınn .bu kg kaldığıma bazen şükrediyorum cumartesi pazar o yüzden kilo alıyorum hep sofra muhb.aslında kızlar bakarsanız ben büyük mücadele verıyorum evdee
gıcık oluyorum sülaleninde özeneni o. dayımlarda öyle yerdi kilo almazdı ben halalarıma çekmişim vücut acayip müsait kiloya .aksam yemek ye dedim beni bekleme akşamı atlatırsam yarına Allah büyükallahım tam hayalimdeki hayat keşke 7/24 yemek yesem ve hep 50kg olsam
Sen değil ben çünküm kilo alarak çok farklı bir işe imza attım:))