- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
2 günlük yaptım yemeği ki spora zaman ayırayım diye 2 gün sonra yaparımbüyük ihtimalle:)) yoğurt çorbası yap? Sindirimi daha kolay olur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günlük yaptım yemeği ki spora zaman ayırayım diye 2 gün sonra yaparımbüyük ihtimalle:)) yoğurt çorbası yap? Sindirimi daha kolay olur belki
böyle fazla kilo verdikten sonra duraklama dönemi mutlaka oluyor moralini bozma sakın yakında tekrar vermeye başlarsın :)Evet 2 ay kalsa hayli hayli veririm dimi:) ay inşallah ya 59u bı görsem. 8 kilo verdim şimdiye kadar ama sonra tık yok
Tebrikler canimGunayydiiiinnnnnnnnn kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 81
Bugün 79
Verirsin sen canim sikma caniniKızlar tabi diyeti bozdum kilo aldım. Bile bile aldığım için sorun yok:)
65.1
Sikma canini sen bir hafatada iki kilo veriyon bir hafta sabit kaliyon sanirim senin bunye boyle işliyor demekki haftaya vercekinKilom sabit 62.2
Kahvalti 1 paket eti form karisik meyveli ve skinny latte.
Gecen haftayida yazsaydin fark kac anlardikben 59,40 çıktım
Oruç tutmayacağım ama sahura kalktım :)
Tebrikler canim
Cok iyi yine canm hic veremeyip sabitte kalabilirdinliliyaa ben de tartıldım ama akşama doğru bir kez daha çıkmak istiyorum
Dün iftar öncesi daha zayıftım
Şu an yaZayım diğerini etiketlerim ya da
Geçen hafta 62
Bu hafta 61.3
Hayirlisi olsun canmbende sırf zayıf hamile kalim diye kocam bu iştahla 80 ni görürsün diyo yemek ymeyi seviyorum 55 54 le hamile kalim diyom Allah nasip ederse
valla bazende tam tersi oluyr boşver sen vermeye bakkvala ben 1 haziranda 3,5- 4 kg nasıl vericem onu düşünüyorum bekar da değilim bi aşk acısı çekim de yemiyim
Herkesin bunyesi herseyi kaldiramayabilir canim bende migdemden dolayi cogu seyi yemem ve dikat ederim rahatsiz oluyomçoba benim midemi çıkarıyor ya kat kat oluyorum çorba içincehani sana demiştim ya bu hafta öyle yapacam diye.2 gün yaptım midem top gibi oldu.bana gelmedi çorba içmicem bir daha
Belki diger corbalarda oyke omuyordur bakliyattan rahatsiz oluyor gaz yapiyodur miğde dene baska çorbalari bence yayla corba bir dene bakimmercimek yaptım mercimekte öyle oldu.şehriyeli yapmadım hiç hamur diye.ben en iyisi çorbayla arama mesafe koyayım dedimvalla yoksa midem top gibi şişiyor
2 gün sonra yapıcam hemen şimdi yemeyim varBelki diger corbalarda oyke omuyordur bakliyattan rahatsiz oluyor gaz yapiyodur miğde dene baska çorbalari bence yayla corba bir dene bakim
Ayyy allah bağisladin canim maşallah ona öp benim yerimebattaniye yıkadım evi süpürdüm yemekte hazır paşa uyandıktan sonra ona aitimsıkılıyor yavrum dışarı çıkarırım akşamüstü
Aminn canım.ahanda öptümAyyy allah bağisladin canim maşallah ona öp benim yerime
Aminn canım.ahanda öptüm