HEDEF: ** haftada 1 kilo **

1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
çoba benim midemi çıkarıyor ya kat kat oluyorum çorba içincehani sana demiştim ya bu hafta öyle yapacam diye.2 gün yaptım midem top gibi oldu.bana gelmedi çorba içmicem bir daha

çoba benim midemi çıkarıyor ya kat kat oluyorum çorba içincehani sana demiştim ya bu hafta öyle yapacam diye.2 gün yaptım midem top gibi oldu.bana gelmedi çorba içmicem bir daha
halla halla ilginç. Hafif bir yiyecek halbuki. Her çorba için mi bu boyle?

kızlar hani 4 kg vermişim dedim ya son 1-1.5 ayda yaptığım en büyük değişiklik öğlen ve akşam iki öğünde birden mutlaka yemekten önce çorba içmek oldu çünkü sindirim sorunu yaşıyodum çorba içmeye başladıktan sonra beni epey rahatlattı kilo vermemde onun da faydası olduğunu düşünüyorum

Evet 2 ay kalsa hayli hayli veririm dimi:) ay inşallah ya 59u bı görsem. 8 kilo verdim şimdiye kadar ama sonra tık yok
arada kaçamak yaptın.şimdi düzenli bir şekilde yap kendi düzenini kur bak nasıl gider.2 aya çok da güzel yorulmadan verirsin

bende mi bir anormallik var acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…