dünle aynı bugün 59,40 ben gün gün takip ediyorum ama pazratesi 59,60 muşum sonra 59,80 oldum çarşamba.ve perşembe cuma 59,40 değişik şuan -200 gram diyelimArtı mi eksimi
Teşekkür ederim CanımmmmÇok iyi yine canım
Olsun balım yaz bitimi citir oluruz sonra dolabimizi yenilerizayy nerde 55 kg olduğum zamanlar yaz bitecek heee
canım sizi örnek almaya geldim demiştin. Ekmek yeme diyoruz ama hala yiyorsun:) ekmek tok tutmaz aksine çabuk acıktırır. Ekmeksiz de soyulur ayrıca. Onun yerine ayran içseydin hem daha besleyici hem tok tutar.kızlar öğlen bir tabak ekşili köfte yedim etimek bulamadım içine 1 dilim tb ekmeği ufaladım tok tutsun diyeara öğün için de marketten yeşil elma aldım, iş çıkışı dijital tartı almaya gitçem kilomu gece yazarım :)
Canım bu arada kusurat yok dimi. 81.0 ve 79.0 mıGunayydiiiinnnnnnnnn kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 81
Bugün 79
canım sizi örnek almaya geldim demiştin. Ekmek yeme diyoruz ama hala yiyorsun:) ekmek tok tutmaz aksine çabuk acıktırır. Ekmeksiz de soyulur ayrıca. Onun yerine ayran içseydin hem daha besleyici hem tok tutar.
1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
Benim 10 kilo varKızlar sizin yine bir kaç kilo fazlaniz var ya ben napim yaa gözümde büyüyor yolum çok uzun daha
Makarnaya iyi dadandın he :)öğlen 4 çorba kaşığı havuçlu çorba yarım kase salata 1 kase makarna salatası yeşil çayda oğlene doğru içtim.öğünlerimi küçük kase boyutu tutmaya çalışcam uzakdogulular gibi küçük küçük tabaklarda çok çiğneyerek yiyorlar
Yarın tartıl mademAboo bugün tartı günü müydü ?
Ben her hafta başladım başlayacağım derken .
74.1 zaten oruçluyum. TartıldımYarın tartıl madem
Başka bişey yemiyo musun1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
bende sırf zayıf hamile kalim diye kocam bu iştahla 80 ni görürsün diyo yemek ymeyi seviyorum 55 54 le hamile kalim diyom Allah nasip ederseKızlar sizin yine bir kaç kilo fazlaniz var ya ben napim yaa gözümde büyüyor yolum çok uzun daha
ben 1 haftadır nerdeyse ekmek yemiyorum benimkiler sağlıksız sağlıklı haşlamalar olsa kesin 2 kg gidercanım sizi örnek almaya geldim demiştin. Ekmek yeme diyoruz ama hala yiyorsun:) ekmek tok tutmaz aksine çabuk acıktırır. Ekmeksiz de soyulur ayrıca. Onun yerine ayran içseydin hem daha besleyici hem tok tutar.