- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Evet canim dogru diyosun ama diyette cok yiyince biraz bikkinlik oluyor ki ben domatesi cok seviyorum hele menemene bayilirim da isteDomates salatalık candır yaa,:)) hem kalori yok hem lezzetli:)
Aynen canim hem arada giden arkadaslar olur shobet etcek kimse olmaz sa. kalbalik zaten herkesin yerini doldururlar herkesin bir fikri bir destegi ve motuvasyonu olur birbirimizi tamamlariz canimevet öyle oldu:) kimseyi geri çeviremiyorum napim kendimi onların yerine koyuyorum. güzel de oluyor kalabalık sohbet ediyoz:)
Ayyy insallahYarın tartı günümüz inşallah hepimiz zayıflamışızdır
Bu arada Ben de bu topiği çok seviyorum :) günün çoğu zamanı yazan oluyor hem de güzel
Umarim öyle olur canımGuzel bir eksi goreceksin gibi geliyor bana, cok dengeli ve hafif beslendin bu hafta.
Bende katılmadan önce bir kaç gün bakinmistim öyle kızlar gerçekten çok samimi geldi.ortam hoşuma gitti.iyiki de katilmisim aralarına
Ramazan oldugu icin ben bir hedef koyamiyorum cunki dengeli beslenemiyorum spor ve su fazla icemiyorum o yuzden ben bayramdan sonra siki bir diyete basliycam tekrar ama dikkat ediyorum canmKızlar yarın tartildiktan sonra kendimize haftalik hedef belirleyelim.ve bayrama hedefide unutmayalım.
Karbonhidrat fazla almazsan eğer mutlaka bir kaç kilo verirsin eminim.iftar sahur arası elinden geldiğince şu açığını kapatmaya çalış canımRamazan oldugu icin ben bir hedef koyamiyorum cunki dengeli beslenemiyorum spor ve su fazla icemiyorum o yuzden ben bayramdan sonra siki bir diyete basliycam tekrar ama dikkat ediyorum canm
Bilmiyorum ki olmassa sabah camiye gitmeden tartilirim xunki cok uzun ac kalmadaki tarti da dogru çikcagini sanmiyomAksamustu cok karbonhidrat aldim diye yemek yemedim aksam. Kahve iciyorum. Yarin eksi gorurum umarimgecen haftayla ayni cikmak istemiyorum siz de hafif yiyin kizlar tarti oncesi. Oruc tutanlar yarin iftar oncesi mi tartilacaksiniz?
Çikolatali dondurmaYarın güzel bir eksi gelirse ödül ogunu yapıcam.ne yapsamki
Evet ama yeďigin yemek cay iciyorsun vee miğde su almiyir yaaKarbonhidrat fazla almazsan eğer mutlaka bir kaç kilo verirsin eminim.iftar sahur arası elinden geldiğince şu açığını kapatmaya çalış canım
Yarın güzel bir eksi gelirse ödül ogunu yapıcam.ne yapsamki
Doğru söylüyorsun. Ama almassin dengeli besleniyorsunEvet ama yeďigin yemek cay iciyorsun vee miğde su almiyir yaa
Burdayım canım, napalım rutin işlerle geçip gidiyor günler, sen nasılsın napıyor sun
Belki ekşi rahatsiz etmiştirAkşam yemeğinde bi tabak ekşili köfte azcık da pideyle kahvaltılık yedim kızlar ama niyeyse midem rahatsız oldu limonlu soda içiyorum şimdigünlük suyum 2lt
Cik şukur iyiyim canim ramzani geciriyoz işte hic msj gelmeyibce merak ettimBurdayım canım, napalım rutin işlerle geçip gidiyor günler, sen nasılsın napıyor sun