HEDEF: ** haftada 1 kilo **

evet öyle oldu:) kimseyi geri çeviremiyorum napim kendimi onların yerine koyuyorum. güzel de oluyor kalabalık sohbet ediyoz:)
Aynen canim hem arada giden arkadaslar olur shobet etcek kimse olmaz sa. kalbalik zaten herkesin yerini doldururlar herkesin bir fikri bir destegi ve motuvasyonu olur birbirimizi tamamlariz canim

Kızlar yarın tartildiktan sonra kendimize haftalik hedef belirleyelim.ve bayrama hedefide unutmayalım.:KK36:
Ramazan oldugu icin ben bir hedef koyamiyorum cunki dengeli beslenemiyorum spor ve su fazla icemiyorum o yuzden ben bayramdan sonra siki bir diyete basliycam tekrar ama dikkat ediyorum canm

Ramazan oldugu icin ben bir hedef koyamiyorum cunki dengeli beslenemiyorum spor ve su fazla icemiyorum o yuzden ben bayramdan sonra siki bir diyete basliycam tekrar ama dikkat ediyorum canm
Karbonhidrat fazla almazsan eğer mutlaka bir kaç kilo verirsin eminim.iftar sahur arası elinden geldiğince şu açığını kapatmaya çalış canım

Aksamustu cok karbonhidrat aldim diye yemek yemedim aksam. Kahve iciyorum. Yarin eksi gorurum umarim :KK51: gecen haftayla ayni cikmak istemiyorum :KK53::sinirli: siz de hafif yiyin kizlar tarti oncesi. Oruc tutanlar yarin iftar oncesi mi tartilacaksiniz?
Bilmiyorum ki olmassa sabah camiye gitmeden tartilirim xunki cok uzun ac kalmadaki tarti da dogru çikcagini sanmiyom

X