- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Cok ikna oldum bu cevaptan :))inş cnm ya :))
Dedin ya yarın başla diye, onun için dedim. İnşallah başlarım yani:))inş cnm ya :))
Belki baslarim belki baslayamam havasi sezdim o yuzden dedim oyle :))Dedin ya yarın başla diye, onun için dedim. İnşallah başlarım yani:))
Aaa gormemisimdir balimBen günümü anlattım ama pek şaapmadınız hayırlısı:)
Antalya canım.evet sıcak çöktü.yazı özlemişim ama işte zayiflasaydik iyiydiEvdeyim ben, is getirdim eve, calisiyorum. Hava cok sicak bugun istanbulda, yakinda klima acmaya baslariz artik. Sen hangi sehirdensin canim?
tanışıyomuyuz :)İftarda önce karpuz yedim
Sonra 2 bardak su içtim, midem doldu bayağı. Az yemek yedim ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sahurda da bol bol yoğurt ve yeşillik yedim böyle devam ederim sanırım.
Bir de yumurta yiyorum tok tutsun diye.
Oruç tutuyosun dimi susuzluktandır belki. Geçmiş olsun deyim. Yarın da var mı okulBenim çok baş ağrısı oldu bugün .
Şuan da çok başım ağrıyor. Okulda nöbetçiydim. Çok yoruldum .
Oruç tutuyorsan ondandır canım.Rabbim kolaylik versinBenim çok baş ağrısı oldu bugün .
Şuan da çok başım ağrıyor. Okulda nöbetçiydim. Çok yoruldum .
O zqman yolun acik olsun dikkat et fazla kacirmaben i,inş bu gece şehir dışına çıkacağım pazartesi gününe kadar yazamayabilirim
Amin insallah canim herkesin kendince sebepleri vardir biz kimseyi yargilamayiz allahim bilir oo cok merhametli safkatlidir insallah affederCanım benimm Allah kabul etsinben anneden doğma seker hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum o yüzden tutamadim.Rabbim affetsin
Ayy yazik olmuş o paraya uzuldum valla ne yalan soyliyim bari koşu bandi al evde tv muzik dinleyerek yap benim imkanim olsa alirdim koşardim hep10 yesil erik daha yedim. 1250 civari kalori aldim. Usenmeyip yuruyuse ciksam cok iyi olurdu ama 45 dk yuruyuste 160-170 kalori yakiyorum, yurumeye degmez gibi geliyor o yuzden. Harcanan sureyle yakilan kalori arasinda ucurum oldugundan yuruyusu pek sevmiyorum ben. Keske kosu yapabilecek kadar idmanli olsaydim. Bayramdan sonra kickboxa yazilicam sanirim. Birkac ay kickbox yapip sonra da spor salonuna yazilmayi planliyorum ama gecen sene yazildigim halde gitmedigim icin bu sene kararsizim cunku spor salonu + ozel hoca aylik en az 2000-2500 tl benim oturdugum semtte. Gecen sene cope atmis oldum parayi. Kickbox desen 10 seans minimum 1500 tl. O da aylik en az 2000e denk geliyor. Duzenli sekilde spor yapiyor olsam hic sorun degil de hep cope gidiyor benim paralar, ne yapsam bilemedim..
Valla benim cok tempolu ve kafa yorucu gecti sabah islerimi halledip camiye gittim ogleye kadar ordaydim oğle namazi kilip eve geldim bir saat dinlenip yine kuran okudum sonra baş ağrisindan biraz uyudum kalkana kadar aksam olduKizceler nerdesiniz.nasil gecti gununuz
Son gun esinle gecmiş senin için kiymetlidirBen günümü anlattım ama pek şaapmadınız hayırlısı:)
Biyle devam edersen ramazanda halsizleşirsin sahurda madem biyle devam ediyon bari iftarda karnuni suyla doldurup kendine zarar verme canm dikkatli beslenİftarda önce karpuz yedim
Sonra 2 bardak su içtim, midem doldu bayağı. Az yemek yedim ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sahurda da bol bol yoğurt ve yeşillik yedim böyle devam ederim sanırım.
Bir de yumurta yiyorum tok tutsun diye.