Tarhana yapmıştım canım onu içeceğim yağdan korkmuyorum hiçdoyana kadar iiçersin yağsız yaparsın
peki sen daha iyi bilirsin tabiTarhana yapmıştım canım onu içeceğim yağdan korkmuyorum hiç
Spor yapabiliyor musun canım yazmadın amatam salatanın terbiyesini yapacam bebiş uyandı. açıımmm
yemek yiyemedim ki spor yapayımSpor yapabiliyor musun canım yazmadın ama
Bugün için sormadım canım genel olarak senin bebek daha küçük tabiyemek yiyemedim ki spor yapayım
maalesef canım niyet ediyorum ama kalıyorBugün için sormadım canım genel olarak senin bebek daha küçük tabi
Hoş geldin canımAksam etli mantarli tava ve domatesli az pilavim ve salatam var.bunlar aksam 7den once yeniliyor yatana kadar sudan baska bisey yok.ve gunluk 6000 adim . Suzce nasil
hoşgeldin. pztesi günkü kilonu not edip başlangıç sayarız.Merhaba hanimlar. Bende zayiflamak istiyorum. Yas 34.kilo gecen hafta 66.6 kiloydum. Boy 160cm. 6 gundur yememe dikkat ediyroum.60 kiloya dusmek istiyorum
güzel ama pilav yemeyebilirsin bence.Aksam etli mantarli tava ve domatesli az pilavim ve salatam var.bunlar aksam 7den once yeniliyor yatana kadar sudan baska bisey yok.ve gunluk 6000 adim . Suzce nasil