HEDEF: ** haftada 1 kilo **

kızlar selam. sabah tartıldım ama acelem var diye yazamadım. 70.6 çıktım ben benim başlangıç kilomu haftaya başlatalım çünkü 69.4tüm geçen gün, 1.2 kilo almam mümkün değil yediklerime bakılınca, regl zamanı kilom pek değişmiyordu ama değişeceği tuttu bu sefer sanırım :))

Son düzenleme:
canım heeç gusura bakma:) baya ekmek yedin geçen hafta. regl bu kadar fatkettirmez sanmıyorum. öyle olsa bile haftaya bu kilo da düşer nasılsa. bir an önce başlayalım ki sen de toparla. not ettim ilk sayfaya kilonu:)

Günaydın kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,3 ceviz ve 1 hurma yedim yanında yeşil cayimida içtim

Aksamdan lahana sarma(bulgurlu) ve corbami yaptım yanina salata ve yogurt hazırlarım geç olmadan yemeğimi yerim
Saat 18.00 da yiyince bana yaramıyor 17 de yemem lazım
Öğlen içinde yanımda yine bir ayva getirdim

canım misafirlikteydim yazamadım. 1 sade türk kahvesi ve 2 hurma yedim .daha yemek yiyemedim. sen naptın? arkadaş kahvaltısını yazmadı hala öğleyi de.
Bugün çok yorgunum biraz önce 2 tane irmikli tatlı kurabiye yedim pişman olacak gücüm bile yok kendimi aşırı güçsüz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…