Güzel olmuş canımtemmuz sonuna kadar 16-17 kilo vermiş olmayı hedefliyorum.
pazartesi başlıyorum. her pazartesi tartılacam.
ben başlangıç
12 şubat 73.0
19 şubat 71.0
Suveybe13 başlangıç
12 şubat 70.9
19 şubat 68.0
kakaovanilya başlangıç
19 şubat
canım heeç gusura bakma:) baya ekmek yedin geçen hafta. regl bu kadar fatkettirmez sanmıyorum. öyle olsa bile haftaya bu kilo da düşer nasılsa. bir an önce başlayalım ki sen de toparla. not ettim ilk sayfaya kilonu:)kızlar selam. sabah tartıldım ama acelem var diye yazamadım. 70.6 çıktım benbenim başlangıç kilomu haftaya başlatalım çünkü 69.4tüm geçen gün, 1.2 kilo almam mümkün değil yediklerime bakılınca, regl zamanı kilom pek değişmiyordu ama değişeceği tuttu bu sefer sanırım :))
Tamam, gordukce gaza gelirim belki :))canım heeç gusura bakma:) baya ekmek yedin geçen hafta. regl bu kadar fatkettirmez sanmıyorum. öyle olsa bile haftaya bu kilo da düşer nasılsa. bir an önce başlayalım ki sen de toparla. not ettim ilk sayfaya kilonu:)
günaydın canım afiyet olsun. lahana sarma da çok güzel afiyetle yiyin. ben dün saat 21 gibi 2 ceviz ve pulbiberli yoğurt yedimGünaydın kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,3 ceviz ve 1 hurma yedim yanında yeşil cayimida içtim
canım misafirlikteydim yazamadım. 1 sade türk kahvesi ve 2 hurma yedim .daha yemek yiyemedim. sen naptın? arkadaş kahvaltısını yazmadı hala öğleyi de.
Bugün çok yorgunum biraz önce 2 tane irmikli tatlı kurabiye yedim pişman olacak gücüm bile yok kendimi aşırı güçsüz hissediyorumcanım misafirlikteydim yazamadım. 1 sade türk kahvesi ve 2 hurma yedim .daha yemek yiyemedim. sen naptın? arkadaş kahvaltısını yazmadı hala öğleyi de.