HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Merhaba hanımlar benide aranıza alırmısınız bende dogum kilolarından muzdaribim akşama kadar diyet yapıp akşam kendini kaybedenlerdenim diyetisyen geçmişimde oldu bebegim 7 aylıkken ayda 4 kilo verdim diyetisyenime az geldi küçümseyici kpnuşunca bende bıraktım güncel kilom 70 tek başıma yapamıyorum burda birbirimizi motive ederiz

Bebegim birz huysuz uyku saatlerimiz problemli akşam 1 yada 2 gibi ancak uyuyoruz sabah 9 dan önce kalkamıyorum o yuzden yemek saati düzenim hiç kalmadı su desen içmek aklıma bile gelmiyo ne yapıcam bilmiyorum

Ben diyete baslayamiyorum bir turlu kizlar yine bozdum deli gibi bir suru sey yedim. Yapamiyorum bu sefer nedense. Gecen sene verdim, yine veririm diye inanmistim ama olmuyor

Ben diyete baslayamiyorum bir turlu kizlar yine bozdum deli gibi bir suru sey yedim. Yapamiyorum bu sefer nedense. Gecen sene verdim, yine veririm diye inanmistim ama olmuyor
Bende bugün dikkat edemedim ama beni morel bozukluğu etkiliyor galiba kendimi güçsüz hissedince aklımı kontrol edemiyorum
Burada da aktif olmak önemli

Günaydın kızlar sabah aç karna tartıldım 70.600 çıktım limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltımı yapıyorum 1 haslanmış yumurta 3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmegi yesillik şimdilk iyi basladım inşallah devamı gelir

Afiyet olsun canım menun güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…