iyi yapmışsın arada olur enerji verirBugün çok yorgunum biraz önce 2 tane irmikli tatlı kurabiye yedim pişman olacak gücüm bile yok kendimi aşırı güçsüz hissediyorum
aynen canım. akşam ne yediğini yazmadın. bulgur pilavı yedim ben 3 kaşıkBurada aktif olmak gerekiyor yoksa ipin ucu gidiyor bir arkadaş daha vardı yazmadı bir daha hemen başlayıp menülerini yazsaydi iyi olurdu
Dün yazdım diye yazmadım bugün güçsüzlükten galiba aklı başında davranamadim kacmaklarim var.ama kendimi iyi hissedince böyle olmayacak inşallahaynen canım. akşam ne yediğini yazmadın. bulgur pilavı yedim ben 3 kaşık
benim de o 3 kaşık pilav yarım tabak oldu...Dün yazdım diye yazmadım bugün güçsüzlükten galiba aklı başında davranamadim kacmaklarim var.ama kendimi iyi hissedince böyle olmayacak inşallah
Olsun canım o kadarcıktan birşey olmazbenim de o 3 kaşık pilav yarım tabak oldu...
niye bu kadar yorgunsun noldu özel değilseOlsun canım o kadarcıktan birşey olmaz
Bende spor ile telafi yapmak isterdim ama ayakta bile duramıyorum hasta olmasam bari.
Özel bir nedeni yok canım okulda da çok yorgun hissediyordum kendimi çok yoruldum galiba uzunca dinlenmem lazım yarın var bir. perşembe boş günüm evde dinlenirimniye bu kadar yorgunsun noldu özel değilse
günaydın canım. ne kadar azıcık bi kahvaltı. bide ayva öğlene he:)Günaydın dün 23.00 da uyudum biraz daha iyi hissediyorum kendimi
Sabah
peynir,3 ceviz ve 1 zeytin yedim canım pek istemiyordu aslında ama okula gelince açlık krizine girerim korkusuyla migdemi kandırdım en son bitki çayımı da içtim.
Öğlen için yanımda malum meyveyi getirdim
Bulgurdan bende korkuyorum ödem topluyor vücudum bulgur yiyincegünaydın canım. ne kadar azıcık bi kahvaltı. bide ayva öğlene he:)
ya dün 70.6 kiloydum bulgur pilavı yedim diye 1 kilo mu aldım yaa bu sabah 71.6 çıktım:/ bugün toparlamam lazım
doyana kadar iiçersin yağsız yaparsınAkşama sadece çorba içmek istiyorum ama bakalım basarabilecek miyim
canım bilmiyorum zamanın oluyor mu ama sabah kahvaltıyı sağlam yapsan daha iyi olur. belki açlık krizini azaltır. ara öğüne o bisküvi olmamış. kuruyemiş alışverişi yap bence bir an önce.Selam kizlar. Dun cok yogundum, tam isim bitti derken yeni bir sey cikti, gece 3te eve geldim yazamadim. Buraya girmeyince ipin ucu kaciyor gercekten, benim kacti dun yinerelg de olamadim bir turlu, surekli cok acim ya. Bir turlu azalmiyor bu aclik hissi.
Sabah 2 etimek, 2 ucgen peynir
Ara ogun bir filtre kahve, 8 tane biskuvi
Mercimek corbasi yaptim kendime simdi, ogle aksam onu icicem.
ben de bulgurdan dolayı hala pişmanım:) 1 kilo farkettirdi ya. salata yapıyom şimdi bebek uyanmadan başarabilirsemHatırlamak istemiyorum ama dün kacamakli bir gün oldu o yüzden aç kalkmadim ve az yedim