HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Canım sakın moralini bozma bu hafta daha dikkatli olursun bence spora da baslasan çok iyi olur hem dünkü kacamaginda telafisi olabilir kakaovanilya kakaovanilya
Birde canım acıktigin zaman yiyebilecegin saglıklı atıştırmalıklar alabilirsin badem mesela yağ yakımınada yardımcı oluyor bende alıcam bir ugrayabilirsem markete ama evimde bolca ceviz olduğundan Ona sıra gelmedi daha. gün kurusu da aynı şekilde şekerin düştüğü anda bir tane yiyince kendine geliyor insan

Gun kurusu alayim bari, tatli ihtiyacini bastiriyor o.

kız allah seni. puding niye yedin ya. işte yapılan en büyük yanlış: nasılsa ipin ucu kaçtı deyip devamını getirmek. sana yemeği kes diyen yok ki. menülerin çok güzeldi halbuki. yoğurtlu sebze çorba sınırsız yiyip içebilirsin. et tavuk ye mesela. badem ceviz kuru kayısı ye. kendine gelll:))

Evet aynen nasilsa ipin ucu kacti demek cok kotu, iki buyuk kase yedim o kafayla hareket edince, bosuna bir suru kalori. Neyse artik bu hafta toparlicam. Benim problemim diyetin ilk haftasinda bu sekilde ipin ucunu kacirinca hemen diyeti birakmakti, o yuzden geri aldim kilolari. Ertesi gun devam edemiyordum ama boyle tarti gunu olunca bir gun bozsam da ertesi gun toparliyorum,

Kizlar kardesim istedi diye mercimek yemegi yaptim, sizce aksam yemegi olarak mercimek yemegi ve havuc salatasi mi yesem simdi yoksa birkac saat sonra kofte salata mi yesem? Daha kofteyi yapmadim

Akşam menümü yazayım
Etli kuru fasulye,salata ve yoğurt
Şu 2 lt oldu
Birazdan sütlü kahvemi içerim

Günaydın kızlar ilk tartilan ben olaraktan yazayım kilomu 68.00
67 görmek isterdim ama olmadı
Ben bu kiloları hızlı aldığım için 64 e kadar falan hızlı verebilecegimı düşünüyorum en çok 62 de bekledim 58 den sonra orada biraz takilabilirim biran öncede 62 e gelip kendimi güvende hissetmek istiyorum

Akşam yaptığım sporun tartıda faydasını görüyorum ama öğlen yaptığımın göremiyorum sadece sıkılasmak adına faydasını görüyorum
Akşamda yapamam oğlum mümkün değil izin vermiyor

Günaydın kızlar ilk tartilan ben olaraktan yazayım kilomu 68.00
67 görmek isterdim ama olmadı
Ben bu kiloları hızlı aldığım için 64 e kadar falan hızlı verebilecegimı düşünüyorum en çok 62 de bekledim 58 den sonra orada biraz takilabilirim biran öncede 62 e gelip kendimi güvende hissetmek istiyorum
günaydın canım tebrik ederim:) yalnız başlangıç 70.9 du 3 kilo vermişsin nerdeyse :KK57:
ben de tartıldım da bebekten fırsat bulamadım. benim tartı kafayı yemiş. farklı zeminlerde tartılınca faklı kilolar gösteriyor. bi 72 diyor bi 71.. ben 72 yazacam yine de.

günaydın canım tebrik ederim:) yalnız başlangıç 70.9 du 3 kilo vermişsin nerdeyse :KK57:
ben de tartıldım da bebekten fırsat bulamadım. benim tartı kafayı yemiş. farklı zeminlerde tartılınca faklı kilolar gösteriyor. bi 72 diyor bi 71.. ben 72 yazacam yine de.
Tebrik ederim canım hassas tartı değil mi kusurat yok

Tebrik ederim canım hassas tartı değil mi kusurat yok
dijital evet hassas yani. sabah erken tartılmıştım su bile içmedim şimdi tekrar baktım 71 diyor. kafayı yemiş tartı ya. ne yazsam güncele. kaliteli bişey almak lazım tefal gibi. senin tartının markası ne?

dijital evet hassas yani. sabah erken tartılmıştım su bile içmedim şimdi tekrar baktım 71 diyor. kafayı yemiş tartı ya. ne yazsam güncele. kaliteli bişey almak lazım tefal gibi. senin tartının markası ne?
Hep aynı yerde tartil canim değiştirme yerini

X