o nasıl rüyaymış öyle buluş bile yapmışsın:))Bugün rüyamda 1,5 çikolatalı açma ve dondurmalı kestane şekeri yedim
Dondurmalı kestane şekerini de ilk defa rüyamda yedim
Dün evdekilere mozaik pasta yaptım ondan yiyemeyince galiba böyle şeyler gördüm
Rüyamda da yerken kilo alırım düşüncesiyle yedim ama sabah uyanınca oh yememisim rüyaymış dedim
Aynen hatta sadece bu tatlı yapılıyordu yediğim yerde mesur bir yerdio nasıl rüyaymış öyle buluş bile yapmışsın:))
Çorbada pek doyurmuyor canım sebzeli yemekler yapabilirsin ya da kuru baklagillerden400 gram arti ciktimama yarisi regl olucam diye de olabilir, emin degilim.
Sabah bir dilim beyaz peynir, 1 cay bardagi sut, filtre kahve
Ogle beyaz peynirli domatesli zeytinyagli salata
Aksamlari doyurucu bir seyler yicem artik, salata yiyince aclik krizine giriyorum gece. Bir de zeytinyagini kesmemeye karar verdim. Sen salata ve yemeklerde ne kadar zeytinyagi kullaniyorsun canimSuveybe13 ? Sebze yemeklerinde pek yag aramiyorum gerci ama salata 2-3 corba kasigi yag atmayinca cok kuru oluyor, hic keyif alamiyorum ama 3 kasik yag da cok fazla gibi geldi, bilemedim. Bugun 3 corba kasigi zeytinyagi attim mesela
Peyniri sevdiğine göre güzel bir peynir markası söyleyebilir misin canım ben sürekli değiştiriyorum beğenmediğim içinliliyaa canim sen beyaz peyniri ne kadar yiyorsun? Ben peynir delisiyim, bir oturusta yarim kalip bile yiyebilirim oyle diyim ama beyaz peynir de cok kalorili. Sevdigim her sey kalorili ya :))
Peyniri sevdiğine göre güzel bir peynir markası söyleyebilir misin canım ben sürekli değiştiriyorum beğenmediğim için
Heyecanlıyım yarın ilk tartı günümüz
Tartı gününün hafta başı olması çok iyi hafta sonu kacamaklarindan korur bizi
Bir kaçamak bile bütün haftayı mahvedebiliyor
İlk haftayı atlatırsak diğer haftalar daha Hızlı geçecek ve biz kiloları vermiş olucaz
kaşar çok kalorili onu yememeye çalışıyorum bugün azıcık yidim ama:)liliyaa canim sen beyaz peyniri ne kadar yiyorsun? Ben peynir delisiyim, bir oturusta yarim kalip bile yiyebilirim oyle diyim ama beyaz peynir de cok kalorili. Sevdigim her sey kalorili ya :))
evet o yüzden pztesiyi seçtim. hem artı çıkarsa -ki çıkmayacak:) - ona göre ayarlarız kendimizi bütün hafta. ben de çok heyecanlıyım ama 1 kilo verdim .bile sanırsam:)Heyecanlıyım yarın ilk tartı günümüz
Tartı gününün hafta başı olması çok iyi hafta sonu kacamaklarindan korur bizi
Bir kaçamak bile bütün haftayı mahvedebiliyor
İlk haftayı atlatırsak diğer haftalar daha Hızlı geçecek ve biz kiloları vermiş olucaz
kız allah seni. puding niye yedin ya. işte yapılan en büyük yanlış: nasılsa ipin ucu kaçtı deyip devamını getirmek. sana yemeği kes diyen yok ki. menülerin çok güzeldi halbuki. yoğurtlu sebze çorba sınırsız yiyip içebilirsin. et tavuk ye mesela. badem ceviz kuru kayısı ye. kendine gelll:))Bana arkadasim duzenli olarak edirneden peynir yolluyor canim, marketlerde olan bir marka degil yanionun disinda migrosta tadina bakarak aldigim da oluyor. Peynir reyonundaki cocuk beni taniyor, degisik seylerin tadina baktirip veriyor :))
Ben dun ipin ucunu kacirdim, iki tane de puding yedim gece 2de o yuzden heyecanli degilim :)) ama birkac hafta icinde duzene girerim, 6-7 ay non stop yiyince zor geldi bir anda yemegi kesmek :) sen kac kiloyla basladin gecen hafta?
Olsun canım sonuçta girdik bir yola dün haricinde dikkatliydin sende yarın yine başlamış olduğun kilodan eksik çıkacaksın benceBana arkadasim duzenli olarak edirneden peynir yolluyor canim, marketlerde olan bir marka degil yanionun disinda migrosta tadina bakarak aldigim da oluyor. Peynir reyonundaki cocuk beni taniyor, degisik seylerin tadina baktirip veriyor :))
Ben dun ipin ucunu kacirdim, iki tane de puding yedim gece 2de o yuzden heyecanli degilim :)) ama birkac hafta icinde duzene girerim, 6-7 ay non stop yiyince zor geldi bir anda yemegi kesmek :) sen kac kiloyla basladin gecen hafta?
Tuvalete gitmeden tartılma:)Ben sabahları 6.40 da uyanıyorum mecburen o saatte tartilicam en erken 9 gibi tartılabilsem daha iyi olurdu