- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Offff ayy demeyeydin iyiydi zaten cikolata hastasiyim resmen şuan sorvuvirda da cikolata varbiliyor musunuz evde nutella var
eşim almış dün. bu sabah kapağını bile açmadım. çünkü açarsam o kavanoz dibi görürdü. evde bomba var resmen yaa. kusura bakma bu arada canın çekmiş :)Offff ayy demeyeydin iyiydi zaten cikolata hastasiyim resmen şuan sorvuvirda da cikolata var
Sorun degil canm ben zaten cikolataya dayanamam,eşim almış dün. bu sabah kapağını bile açmadım. çünkü açarsam o kavanoz dibi görürdü. evde bomba var resmen yaa. kusura bakma bu arada canın çekmiş :)
evinde kuru kayısı yada hurma var mı tatlı krizine iyi geliyor
Tebrik ederim canım benimde -100 Gr :) 64.5günaydın:)
65.8
sağol canım sana da tebrikler:) artık 64.9 hedefi koyabilirim sanırım ne dersinTebrik ederim canım benimde -100 Gr :) 64.5
O 1000 kaloriden sonra yedim zatenay çekirdeği mi? 1000 kalori aldım demiştin çekirdek 1000 kalori eder mi?
yok kuzum pazartesi yapıyoruz haftada 1 tabi veren arkadaşlarımızsa motive olduğu için yazıyor bizi de motive ediyorGunaydin, hergun mu tarti bildirimi yapiyoz acaba kacirdigim bisey mi varr
canım sen daha iyi bilirsin de o çeyrek somonu yemesen mi. zaten lavaş da yiyorsun. bide beyaz ekmek yani illa yicem diyorsan da tam buğday yiyebilirsin.Sabah ac karinla ilik limonlu su
Kahvalti: çeyrek lavaş, çeyrek somon ekmek
iki uç dilim peynir,
1 kucuk domates
Yarim slqatalik
5 zeytin,
1 brdk şkersz çay
ilahi:)) sen dün çok güzel yedin halbuki nasıl böyle oldu ki. şişliktir belki.Ben de iyi ki bi 64u gordum bugun hemen 200 gram arti ve 65 olmusumkahvalti ezine peyniri, taze kasar, 3 cherry domates ve sutlu kahve.
Tamm canm saol insallah herkes verirde hep beraber mutlu oluruzyok kuzum pazartesi yapıyoruz haftada 1 tabi veren arkadaşlarımızsa motive olduğu için yazıyor bizi de motive ediyor