canım hiç yememen daha iyi tabi. yiceksen de beyaz ekmek olmasın da diğerleri hepsi olurKalorisi dusuk ve en iyi tuketmemiz gerekn ekmek hangisi acaba bussuru çeşit var, tb ekmegimi yoksa ,tahilli kara bugday ekmegimi, yada baska hangisi olabilir
Malesef ekmeksiz yemek yemege henuz pek alismadim ama yavas yavaş her yemekte azaltip yememeye calisiyom insallah dahada azaltcamcanım hiç yememen daha iyi tabi. yiceksen de beyaz ekmek olmasın da diğerleri hepsi olur
Benim kardeşim şehir dışına gidiyor . İlk ayrılış .benimde kardeşim taşındı bir hafta doğru dürüst yürüyemedim ve diyet sıkıntı olmuştu Allah yardımcın olsun
Yok mu idareten bakabilecek biri canım 4 çocuğa bakiyorsa annen ayaklarının altını öpBenim kardeşim şehir dışına gidiyor . İlk ayrılış .
Annem çocuklara bakıyordu. Annem de gidecek. 1 aya yakın kalmayı düşünüyor.
4 çocukla bir başıma kaldım.
allah yardımcın olsun canım ya. Çalışıyordun sen dimi?Benim kardeşim şehir dışına gidiyor . İlk ayrılış .
regl oldum
Kalorisi dusuk ve en iyi tuketmemiz gerekn ekmek hangisi acaba bussuru çeşit var, tb ekmegimi yoksa ,tahilli kara bugday ekmegimi, yada baska hangisi olabilir
Benim kardeşim şehir dışına gidiyor . İlk ayrılış .
o zaman günü süper geçirmiş olursun. ben de akşam bişey yemicemCok yogundum ogle yemegi yiyecek firsat olmadi. Simdi sutlu kahve iciyorum, bir saate kadar eve gecicem. 5-6 gibi zeytinyagli salata yerim icine biraz protein ekleyerek
Simdiden kolay gelsin allah sabir versin valla zorrBenim kardeşim şehir dışına gidiyor . İlk ayrılış .
16.30 kasar peynirli zeytinyagli salata. Marulum az kalmisti doymadim o yuzden yumurta hasliyorum. 1 saat icinde 2 tane yumurta yicem