Ekmek var ya içinde canım o beni korkutuyor öğlende 40 kalorilik yemiştim çorbanın yaninda
Bulgur bence daha iyi olur. Pirasa olsa pirincten bir sey olmaz derdim az miktar atildigi icin ama dolma tarzi seylerde cok konuldugu icin bulgur daha az kalorili olur.Aklımda kısır ve sarma yapmak var sarmayida bulgurlu yapabilirim bu hafta için çok mu olur acaba
Alıştık kacamaklara ondan canım :)Tarti bildirimi yaptiktan sonra hep bi yeme istegi geliyor bana pazartesileri, psikolojik sanirim :)) tutuyorum kendimi :)
3 tatlı kaşığından bişey olmaz afiyet olsunKızlar 3 tatlı kaşığı ev yapımı puding yedim
Aa emin misin, gayet dengeli yedin bence. 1500-1600 gibi duruyordu. 1500un uzerine cikmayalim mumkun oldugunca.ben bugün 2000e yakın kalori almışım
yer fıstığı aşırı kaloriliymiş o yaktı beni.Aa emin misin, gayet dengeli yedin bence. 1500-1600 gibi duruyordu. 1500un uzerine cikmayalim mumkun oldugunca.
Bence guzel. Yarin eksi goreceksin benceyer fıstığı aşırı kaloriliymiş o yaktı beni.
kahvaltım ve öğle yemeğim çok güzeldi. akşam 17.30 gibi fıstık kabak çekirdeği. sonra yeşil elma. bakınca güzel gibi
umarımBence guzel. Yarin eksi goreceksin bence
ben bugün 2000e yakın kalori almışım
ay çekirdeği mi? 1000 kalori aldım demiştin çekirdek 1000 kalori eder mi?bendeeee biraz once 1 kase mis gibi cekirdegi goturdum...