sağol canım:) sen demiştin eksi görürsün diye seni seviyorum :))Gozunaydin
Bazen boyle uyariyor ki kacamak yapmayak die herhalde tartiilahi:)) sen dün çok güzel yedin halbuki nasıl böyle oldu ki. şişliktir belki.
Evet canim siskinlik var bugun nedense. Iki gundur aksam cok cok hafif yemistim, dun yagli salata ve peyniri abartinca boyle oldu herhalde. Ama iyi gidiyoruz nisan sonunda guzel bir sonuca ulasicaz gibi geliyo banailahi:)) sen dün çok güzel yedin halbuki nasıl böyle oldu ki. şişliktir belki.
Guzel beslendin ama dun, kesin gozuyle bakiyordum yani eksi gorursun diye. Icime dert olmustu bi de bi turlu 65i goremedin. Artik hedef 64ler :))sağol canım:) sen demiştin eksi görürsün diye seni seviyorum :))
o zaman vücut şaşırmıştır daha iyi arada dumur olsun:)) yarına verirsin sen fazlayıEvet canim siskinlik var bugun nedense. Iki gundur aksam cok cok hafif yemistim, dun yagli salata ve peyniri abartinca boyle oldu herhalde. Ama iyi gidiyoruz nisan sonunda guzel bir sonuca ulasicaz gibi geliyo bana
Tabiki canım ben şuan kendimi 63 gibi hayal ediyorum meselasağol canım sana da tebrikler:) artık 64.9 hedefi koyabilirim sanırım ne dersin
çok şükür yaa 60 a son 5 :)Guzel beslendin ama dun, kesin gozuyle bakiyordum yani eksi gorursun diye. Icime dert olmustu bi de bi turlu 65i goremedin. Artik hedef 64ler :))
evet evet evetTabiki canım ben şuan kendimi 63 gibi hayal ediyorum mesela
yine dikkat edebilirsin canım hepsinden ye ama az az yeAyyy bende geriye gidiyom yaaa.bende sabah tartildim hic soylemiyeyim..
Neyse soylim 63.8...ne oluyors...
Bu hafta cok dikkat edemicem 2 yere davetliyim..
Galiba 63 un altına inemedim demiştin vücudun şuan direniyor olabilir bırakma illaki pes edicek :)Ayyy bende geriye gidiyom yaaa.bende sabah tartildim hic soylemiyeyim..
Neyse soylim 63.8...ne oluyors...
Bu hafta cok dikkat edemicem 2 yere davetliyim..
Bu arada ben kopegimi de rejime soktum, veteriner kilo verdir 3-4 kilo fazlasi var dedi :)) 60 kilo cikmisti veterinerde, bu sabah ben tartilirken onu da tarttim 59 kilo cikti minnosum, benden once gordu 59lari kiskandim :)) ikimizin hedefi de 55 :))
tesekkur ederim tesekkur ederim..sizleri seviyorum kizlarGaliba 63 un altına inemedim demiştin vücudun şuan direniyor olabilir bırakma illaki pes edicek :)
Bu arada ben kopegimi de rejime soktum, veteriner kilo verdir 3-4 kilo fazlasi var dedi :)) 60 kilo cikmisti veterinerde, bu sabah ben tartilirken onu da tarttim 59 kilo cikti minnosum, benden once gordu 59lari kiskandim :)) ikimizin hedefi de 55 :))
Ne demek canım birbirimizi burada motive ediceztesekkur ederim tesekkur ederim..sizleri seviyorum kizlar
Malesef bu sabah herkes tost yapinca ve yumurtada bitti bende boyle sanirim yemiş oldum ama disariya cikinca alicam ve lavas cok ince ve kucuk oldugu icin tuketiyormcanım sen daha iyi bilirsin de o çeyrek somonu yemesen mi. zaten lavaş da yiyorsun. bide beyaz ekmek yani illa yicem diyorsan da tam buğday yiyebilirsin.