- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Offff ayy demeyeydin iyiydi zaten cikolata hastasiyim resmen şuan sorvuvirda da cikolata varbiliyor musunuz evde nutella var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offff ayy demeyeydin iyiydi zaten cikolata hastasiyim resmen şuan sorvuvirda da cikolata varbiliyor musunuz evde nutella var
eşim almış dün. bu sabah kapağını bile açmadım. çünkü açarsam o kavanoz dibi görürdü. evde bomba var resmen yaa. kusura bakma bu arada canın çekmiş :)Offff ayy demeyeydin iyiydi zaten cikolata hastasiyim resmen şuan sorvuvirda da cikolata var
Sorun degil canm ben zaten cikolataya dayanamam,eşim almış dün. bu sabah kapağını bile açmadım. çünkü açarsam o kavanoz dibi görürdü. evde bomba var resmen yaa. kusura bakma bu arada canın çekmiş :)
evinde kuru kayısı yada hurma var mı tatlı krizine iyi geliyor
Tebrik ederim canım benimde -100 Gr :) 64.5günaydın:)
65.8
sağol canım sana da tebrikler:) artık 64.9 hedefi koyabilirim sanırım ne dersinTebrik ederim canım benimde -100 Gr :) 64.5
O 1000 kaloriden sonra yedim zatenay çekirdeği mi? 1000 kalori aldım demiştin çekirdek 1000 kalori eder mi?
yok kuzum pazartesi yapıyoruz haftada 1 tabi veren arkadaşlarımızsa motive olduğu için yazıyor bizi de motive ediyorGunaydin, hergun mu tarti bildirimi yapiyoz acaba kacirdigim bisey mi varr
günaydın:)
65.8
canım sen daha iyi bilirsin de o çeyrek somonu yemesen mi. zaten lavaş da yiyorsun. bide beyaz ekmek yani illa yicem diyorsan da tam buğday yiyebilirsin.Sabah ac karinla ilik limonlu su
Kahvalti: çeyrek lavaş, çeyrek somon ekmek
iki uç dilim peynir,
1 kucuk domates
Yarim slqatalik
5 zeytin,
1 brdk şkersz çay
ilahi:)) sen dün çok güzel yedin halbuki nasıl böyle oldu ki. şişliktir belki.Ben de iyi ki bi 64u gordum bugun hemen 200 gram arti ve 65 olmusum kahvalti ezine peyniri, taze kasar, 3 cherry domates ve sutlu kahve.
Tamm canm saol insallah herkes verirde hep beraber mutlu oluruzyok kuzum pazartesi yapıyoruz haftada 1 tabi veren arkadaşlarımızsa motive olduğu için yazıyor bizi de motive ediyor