- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.541
Kahvaltıya baslamadan önce bi kez daha tartildim, 62.3 çıktım. Kaydederken bunu kaydedinPtesi 64.7
Cuma 62.4
Ptesi 62.8
Neyseki bu haftasonu +400le yırttım
Tartında bı ayarsızlık var galıba. 2-3 defa ardarda tartıl bence. Bi ara bızım tartıda öyle yapıyordu pili bitmek uzereymıs meğer.Kahvaltıya baslamadan önce bi kez daha tartildim, 62.3 çıktım. Kaydederken bunu kaydedin
Ya ben iyice sapittim. 62.7 yazacaktım 62.3 nerden çıktıKahvaltıya baslamadan önce bi kez daha tartildim, 62.3 çıktım. Kaydederken bunu kaydedin
Çok iyi canım gerçekten, tebrik ederimSelam kızlar
Ptesi - 61,0
Cuma- 59,8
Ptesi - 59,5
daha da düşük olabilirdim ama dün fena halde kaçamak yaptım, eşimde evde diye iyice yedik
haftaiçi yine düzene gireceğim
sularda sorun yokcgdmk her gün mutlaka 2 lt içiyorum
fazlasını içmemeye çalışıyorum çünkü çok şişkinlik yapıyor bende koca göbekli oluyorum psikolojim bozuluyor
spor konusunda da malesef denedim ama sadece 5 sn plank yapabildimonda da bel oyuntum inanılmaz ağrıdı
100 sn mümkün değil yapamazmışım
sana yetişmem çok zor görünüyor canım sporda
kendime şöyle basit bir program koydum
haftaiçi 5 gün
1 mil leslie + squat tablosuna göre squat yapacağım
cumartesi pazar tatilim olacak
sonraki hafta başka bir spor planlayacağım
bir de böyle deneyeyim bakalım
Bende ayarsizlik varTartında bı ayarsızlık var galıba. 2-3 defa ardarda tartıl bence. Bi ara bızım tartıda öyle yapıyordu pili bitmek uzereymıs meğer.
Sıkma canını tatlım cuma bende öyle olmuştum hep vücuttaki şiş ödem ve varsa bağırsak sorunlarından öyle çıkıyoruz bence.Kızlar kilom aynı 71.6 moralim bozuldu o kadar yemiyom canım sıkıldı çok bir kaçamak bile yapmadım
Acayip sıkıntı yaptım ya nelere canım gitti tadına bile bakmadım o kadar sıkı uygulamadımSıkma canını tatlım cuma bende öyle olmuştum hep vücuttaki şiş ödem ve varsa bağırsak sorunlarından öyle çıkıyoruz bence.
Kuru incirin faydası olduğunu soyluyorlar ama diyet zamanı tuketılırmı bılmıyorum.Acayip sıkıntı yaptım ya nelere canım gitti tadına bile bakmadım o kadar sıkı uygulamadım
71,6 200 gr bari gitse razıydım ama afedersin bağırsak sorunum var o konuda sıkıntılıyım
Ben farkı biliyorum, puanda neyi ekleyecektik, sporumu bilemedimPazartesı:75
Bu hafta:74,5
Fark:0,5
Yüzde:0,67
Yanlışlık varmı bılmıyorum kızlar.musaıt olan kontrol edebılırmı
sıkmaa canını sıkmaa motivasyonu düşürüyor sonraa. bende de var iki gündür bağırsak sorunuu stres mi yaptı nedirr tartılcaz diyeeAcayip sıkıntı yaptım ya nelere canım gitti tadına bile bakmadım o kadar sıkı uygulamadım
71,6 200 gr bari gitse razıydım ama afedersin bağırsak sorunum var o konuda sıkıntılıyım
Oda şekerli değil mi incir bilmiyorum ki canım bakarım netten ayy çok çöktüm resmen yaa nasıl 73 le başladım 71,6 oldum cuma bugin yine aynı çok moralim bozuldu o yüzdenKuru incirin faydası olduğunu soyluyorlar ama diyet zamanı tuketılırmı bılmıyorum.
Benım hıc öyle problemım yok çocuklarımda bana cekmısler.
Diyeti bırakasım geldi olmıyo diye tartım da bozuk sabah aç karnına tartılamadım geldim başka yerde tartıldım o kadar spor yürüyüş nereye gittisıkmaa canını sıkmaa motivasyonu düşürüyor sonraa. bende de var iki gündür bağırsak sorunuu stres mi yaptı nedirr tartılcaz diyeecmt günüü yememek için verdiğim savaşı düşünüyorum bende savaşı kazandım yemediim bari tartıda eksi ödülüm olsaydı diyee
Cnm senın moralın nıye bozuldu anlamadım.73 kılo ile başlamışsın su an 71,6 kılosun.1,4 kg vermişsin nesi kötü bunun.bu kıloyu 1 ayda verenler var ve. Sen 1 haftada vermişsin.Oda şekerli değil mi incir bilmiyorum ki canım bakarım netten ayy çok çöktüm resmen yaa nasıl 73 le başladım 71,6 oldum cuma bugin yine aynı çok moralim bozuldu o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?