• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Selam kızlar :halay:
Ptesi - 61,0
Cuma- 59,8
Ptesi - 59,5

daha da düşük olabilirdim ama dün fena halde kaçamak yaptım, eşimde evde diye iyice yedik :hamarat:
haftaiçi yine düzene gireceğim
sularda sorun yok cgdmk cgdmk her gün mutlaka 2 lt içiyorum
fazlasını içmemeye çalışıyorum çünkü çok şişkinlik yapıyor bende koca göbekli oluyorum psikolojim bozuluyor :KK45:
spor konusunda da malesef denedim ama sadece 5 sn plank yapabildim :duduk: onda da bel oyuntum inanılmaz ağrıdı
100 sn mümkün değil yapamazmışım
sana yetişmem çok zor görünüyor canım sporda

kendime şöyle basit bir program koydum
haftaiçi 5 gün
1 mil leslie + squat tablosuna göre squat yapacağım
cumartesi pazar tatilim olacak
sonraki hafta başka bir spor planlayacağım

bir de böyle deneyeyim bakalım
Çok iyi canım gerçekten, tebrik ederim ;)
Bu hafta seni geçtim :KK53:

Haftaya da senden atak bekliyorum ;)
Plank ise ben set halinde yapiyorum. Genelde 75 lik setler halinde. Sen de 25ten falan başlayabilirsin.
Tartında bı ayarsızlık var galıba. 2-3 defa ardarda tartıl bence. Bi ara bızım tartıda öyle yapıyordu pili bitmek uzereymıs meğer.
Bende ayarsizlik var :D
Düzelttim :olamaz:

Sıkma canını tatlım cuma bende öyle olmuştum hep vücuttaki şiş ödem ve varsa bağırsak sorunlarından öyle çıkıyoruz bence.
Acayip sıkıntı yaptım ya nelere canım gitti tadına bile bakmadım o kadar sıkı uygulamadım
71,6 200 gr bari gitse razıydım ama afedersin bağırsak sorunum var o konuda sıkıntılıyım

Acayip sıkıntı yaptım ya nelere canım gitti tadına bile bakmadım o kadar sıkı uygulamadım
71,6 200 gr bari gitse razıydım ama afedersin bağırsak sorunum var o konuda sıkıntılıyım
Kuru incirin faydası olduğunu soyluyorlar ama diyet zamanı tuketılırmı bılmıyorum.
Benım hıc öyle problemım yok çocuklarımda bana cekmısler.

sıkmaa canını sıkmaa motivasyonu düşürüyor sonraa. bende de var iki gündür bağırsak sorunuu stres mi yaptı nedirr tartılcaz diyee :D cmt günüü yememek için verdiğim savaşı düşünüyorum bende savaşı kazandım yemediim bari tartıda eksi ödülüm olsaydı diyee :D

Kuru incirin faydası olduğunu soyluyorlar ama diyet zamanı tuketılırmı bılmıyorum.
Benım hıc öyle problemım yok çocuklarımda bana cekmısler.
Oda şekerli değil mi incir bilmiyorum ki canım bakarım netten ayy çok çöktüm resmen yaa nasıl 73 le başladım 71,6 oldum cuma bugin yine aynı çok moralim bozuldu o yüzden

sıkmaa canını sıkmaa motivasyonu düşürüyor sonraa. bende de var iki gündür bağırsak sorunuu stres mi yaptı nedirr tartılcaz diyee :KK70: cmt günüü yememek için verdiğim savaşı düşünüyorum bende savaşı kazandım yemediim bari tartıda eksi ödülüm olsaydı diyee :KK70:
Diyeti bırakasım geldi olmıyo diye tartım da bozuk sabah aç karnına tartılamadım geldim başka yerde tartıldım o kadar spor yürüyüş nereye gitti :(

Oda şekerli değil mi incir bilmiyorum ki canım bakarım netten ayy çok çöktüm resmen yaa nasıl 73 le başladım 71,6 oldum cuma bugin yine aynı çok moralim bozuldu o yüzden
Cnm senın moralın nıye bozuldu anlamadım.73 kılo ile başlamışsın su an 71,6 kılosun.1,4 kg vermişsin nesi kötü bunun.bu kıloyu 1 ayda verenler var ve. Sen 1 haftada vermişsin.
Bak bana 500 gr verdim diye mutluyum :halay:

Back