• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Kızlar kilolarını kremsokola kremsokola yı alıntılanacak yapın. Çünkü çok karışmış. Hesap olayı da ilk sayfada varmış. Bakmadım da gerçi bi bakıyım.
kremsokola kremsokola
Ptesi 55
Cuma 54
Bu ptesi 55
Yani sabit sıfır point
ayy iyi hatırlattın canımm tekrar paylaşayım ben etiketleyiiip :KK15:

Kız kardeşimle 1 aylık kacamaksız karataya girdik.yanında az da olsa sporda yaparsam 69 olurum sanırım.
Haklısın cnm dıyetı de sporuda duzenlı yapmalıyız ki sonuçlar güzel olsun.sonucta yaptığımız herşey bizi etkılıyor❤️
Benim çevremde karatay yapan yok. Şeker orucuna başlıyorum yarın 21 gün değil de 20 gün yapicam. 21. Gün memlekete yola cikicaz çünkü Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla, zor olur yani yollarda diyet.
Bana eşlik eder misin? Beraber yapalım mı?

pegasus07 pegasus07 cgdmk cgdmk
sueno34 sueno34 kızlar toplu alıntı yapamadım beceremedim
Tamam sakinim ben en azından 200 gr falan veririm diye düşünmüştüm öyle görünce moralim bozuldu çok şimdi sakinim diyete devam :KK200:
Ayy iyiki varsınız En Büyük KK
Birde afedersiniz bağırsak probelmim var işte ondan da galiba
Canım bağırsak problemi olunca cidden zor kilo veriliyor. Benim hızlı kilo vermemdeki diğer etken de günde iki kez wc çıkıyor olmam. Onu da dogadanin kayısılı form çayına borçluyum. Ben de 5 gün falan yapamadığım zamanlar oluyordu, haliyle kilo da ya yavaşlıyor ya da veremiyordum. Acı çehre falan da yuttum tek seferde iki tane falan ama yine bana mısın dememişti. Bi dene iatersen bahsettiğim çayı. Ben de kk dan çok okumuştum onu, öyle aldım.

Kızlar kilolarını kremsokola kremsokola yı alıntılanacak yapın. Çünkü çok karışmış. Hesap olayı da ilk sayfada varmış. Bakmadım da gerçi bi bakıyım.
kremsokola kremsokola
Ptesi 55
Cuma 54
Bu ptesi 55
Yani sabit sıfır point
Haklısın canım çok karışmış, ben de unuttum.
Ptesi 64.7
Ptesi 62.7
Fark 31
Spordan +3
Toplam puan 34
(Fark çok çıktı gibi geldi, yanlış hesaplamış da olabilirim.)
kremsokola kremsokola

Haklısın canım çok karışmış, ben de unuttum.
Ptesi 64.7
Ptesi 62.7
Fark 31
Spordan +3
Toplam puan 34
(Fark çok çıktı gibi geldi, yanlış hesaplamış da olabilirim.)
kremsokola kremsokola
2 kilo verdin kolay mı? Bence puan sistemi çok güzel oldu kızlar. Ama ben kafamı duvarlara vurcam ya:kızgın:

Halfeti gezisinin fotolarını face e koydum. Zayıfladığım yönünde msjlar aldım, çok sevindim halbuki en son 61.5 görmüştüm ama şimdi 62.7 yim. Bir haftalık spor bile çok farketti, farkediyorum, farkediliyorum. Bu da çok güzel bi duygu. Sporu dünkü kadar yapamasam da artık 500-1000 puan arası yapmaya çalışicam günlük ve gariptir ki bugün hiç enkaz halinde falan kalkmadim. Demek ki vücudumun böyle spora ihtiyacı varmış. Kızlar spora abanin ;)

Kızlar ben de geldim spora kalkıyorum. Ha gayret
bol kalorı yakmalar cnm:KK49:

kremsokola kremsokola
Ptesi 55
Cuma 54
Bu ptesi 55
Yani sabit sıfır point
tekrar yazayım o zaman❤️

Benim çevremde karatay yapan yok. Şeker orucuna başlıyorum yarın 21 gün değil de 20 gün yapicam. 21. Gün memlekete yola cikicaz çünkü Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla, zor olur yani yollarda diyet.
Bana eşlik eder misin? Beraber yapalım mı?
Uzun yol gıttıgımde en az 1 kılo eksik çıkarım hep.yorgunluk kılo vardırıyor sanırım bana:halay:
Halfeti gezisinin fotolarını face e koydum. Zayıfladığım yönünde msjlar aldım, çok sevindim halbuki en son 61.5 görmüştüm ama şimdi 62.7 yim. Bir haftalık spor bile çok farketti, farkediyorum, farkediliyorum. Bu da çok güzel bi duygu. Sporu dünkü kadar yapamasam da artık 500-1000 puan arası yapmaya çalışicam günlük ve gariptir ki bugün hiç enkaz halinde falan kalkmadim. Demek ki vücudumun böyle spora ihtiyacı varmış. Kızlar spora abanin :KK66:
bızde dünkü pikniğin fotolarını koyduk yanı koymuş bırılerı.benı uzun zamandır görmeyenler bu senmısın dedı:63:
Bu 8-9 kılo vermiş halım dedıgımde şok yaşadılar:KK70:
57 nerde 75 nerde demı ama:KK57:rakamlar yer degıştırmış:KK70:

bol kalorı yakmalar cnm:KK49:

tekrar yazayım o zaman❤️

Uzun yol gıttıgımde en az 1 kılo eksik çıkarım hep.yorgunluk kılo vardırıyor sanırım bana:halay:
bızde dünkü pikniğin fotolarını koyduk yanı koymuş bırılerı.benı uzun zamandır görmeyenler bu senmısın dedı:63:
Bu 8-9 kılo vermiş halım dedıgımde şok yaşadılar:KK70:
57 nerde 75 nerde demı ama:KK57:rakamlar yer degıştırmış:KK70:
Ben de yolda çok ödem tutarım :işsiz:
Vericez o kiloları vericez:KK50:

Canım bağırsak problemi olunca cidden zor kilo veriliyor. Benim hızlı kilo vermemdeki diğer etken de günde iki kez wc çıkıyor olmam. Onu da dogadanin kayısılı form çayına borçluyum. Ben de 5 gün falan yapamadığım zamanlar oluyordu, haliyle kilo da ya yavaşlıyor ya da veremiyordum. Acı çehre falan da yuttum tek seferde iki tane falan ama yine bana mısın dememişti. Bi dene iatersen bahsettiğim çayı. Ben de kk dan çok okumuştum onu, öyle aldım.
Onuda içiyorum canım aldım kaysıı kurusuda yiyorum gece bol acı biberli yoğurt yiyorum
Acıyıda çok severim çok tüketirim

Yine hepsini okuyamadım kızlar çarşıya çıkıp geldim yürüyüş olsun diye geberdim yorgunluktan
Eski resimlerime bakıp evet hatelove böyle olcaksın yine diyorum gaza getiriyom kendimi
Sizlerde sağolun moral oldunuz :KK200:
Ama bu hafta içi ist gidicem orda nasıl diyete uyucam bilmiyorum kendi evin gibi olmuyor

Back