• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Herkese günaydın kızlar
mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
hafta sonu ugrayamadim malum çoluk çocuk eş evde olunca ustune birde misafir lik .kusura bakmayın.
Pazartesi kilom;65
Cuma kilom 67
Bugünkü kilom 64.4
Antibiyotik kullaniyordum.galiba ödem mis. Çabuk gitti çok sükür

Kız sen de mi buradasın

cgdmk cgdmk bir gün eksiğim sizden eksik olmasam yine geçerdim de :KK70:
:KK70::KK70: diyet yapılan her yerdeyiz:KK19:
cgdmk cgdmk bildirimi yapayım da sonra belki fırsatım olmaz diye düşündüm. Nasıl bebişin geceleri benim ki nezle oldu, öksürük uyutmuyor. Popo da pişik var. Sudakrem mustela sürdüm geçmedi. Şimdi zeytinyağ denemesi yapıyorum. Sınra da karbonatlı su denicem bakalım ;)

Gunaydin kizlaar. Harikasiniz puanlar gelmeye baslamis bile:KK200: malum saat farkindan oturu ben hala pazar gecesini yasiyorum, o nedenle listeyi tr saatiyle aksam 8 gibi guncellerim. hemen kendi menumu paylasiyim
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 kasik krem peynir, 1 kk beyaz peynir, 2 dilim fume et, yarim greyfurt
Aksam: tavuklu salata, izgara tavuk but, 2 buyuk bardak kefir
Toplam: 1250 kalori

evde o kadar cok tavuk var ki, bitene kadar gidaklicam sanirim.

cgdmk cgdmk bildirimi yapayım da sonra belki fırsatım olmaz diye düşündüm. Nasıl bebişin geceleri benim ki nezle oldu, öksürük uyutmuyor. Popo da pişik var. Sudakrem mustela sürdüm geçmedi. Şimdi zeytinyağ denemesi yapıyorum. Sınra da karbonatlı su denicem bakalım :KK66:
Öksürük ara ara benimkinde de oluyor ama genelde yoğun geniz akintisindan dolayı, alerjik. Trosyd çok etkili oluyor, bu aralar pişik oluyor, sürüyorum geçiyor.

cgdmk cgdmk bildirimi yapayım da sonra belki fırsatım olmaz diye düşündüm. Nasıl bebişin geceleri benim ki nezle oldu, öksürük uyutmuyor. Popo da pişik var. Sudakrem mustela sürdüm geçmedi. Şimdi zeytinyağ denemesi yapıyorum. Sınra da karbonatlı su denicem bakalım :KK66:
Trosyd krem cok iyi gelıyor pişige.
Burnuna sureklı serum fızyolojık uygula daha çabuk atlatıyorlar.

Selammm kızlaar sabahın 8 buçuğunda dişçi randevum vardı geç kaldığımdan tartılmayı unuttum 1 bardak sütle bi muz yemiştim o da çok etkilememiştir heralde :işsiz:yine cumayla aynı çıktım ama ödemde var galiba şuan eve geldiğimde parmaklarım şişmişti yüzüklerimi zor çıkardım :D dişçiden eve yürüdümm ondan mı acabaa yaklaşık 70 dk :110:
Pazartesi : 67,3
Cuma: 67,1
Pazartesi : 67,1

Selam kızlar :halay:
Ptesi - 61,0
Cuma- 59,8
Ptesi - 59,5

daha da düşük olabilirdim ama dün fena halde kaçamak yaptım, eşimde evde diye iyice yedik :hamarat:
haftaiçi yine düzene gireceğim
sularda sorun yok cgdmk cgdmk her gün mutlaka 2 lt içiyorum
fazlasını içmemeye çalışıyorum çünkü çok şişkinlik yapıyor bende koca göbekli oluyorum psikolojim bozuluyor :KK45:
spor konusunda da malesef denedim ama sadece 5 sn plank yapabildim :duduk: onda da bel oyuntum inanılmaz ağrıdı
100 sn mümkün değil yapamazmışım
sana yetişmem çok zor görünüyor canım sporda

kendime şöyle basit bir program koydum
haftaiçi 5 gün
1 mil leslie + squat tablosuna göre squat yapacağım
cumartesi pazar tatilim olacak
sonraki hafta başka bir spor planlayacağım

bir de böyle deneyeyim bakalım

Back