- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.521
Aslında 7 gün ama bugünlerde okulum yoğun kendime 2 gün ara koydum ama o günlerde de yürüyüş çok yapıyorum yani boş durmak yokHaftada kac gun gidiosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 7 gün ama bugünlerde okulum yoğun kendime 2 gün ara koydum ama o günlerde de yürüyüş çok yapıyorum yani boş durmak yokHaftada kac gun gidiosun
Hain Çiğdem hemen gitmiş önüme geçmiş ben bunu unutmam bu da böyle biline
Günaydın
diyet yapılan her yerdeyiz
Öksürük ara ara benimkinde de oluyor ama genelde yoğun geniz akintisindan dolayı, alerjik. Trosyd çok etkili oluyor, bu aralar pişik oluyor, sürüyorum geçiyor.diyet yapılan her yerdeyiz
cgdmk bildirimi yapayım da sonra belki fırsatım olmaz diye düşündüm. Nasıl bebişin geceleri benim ki nezle oldu, öksürük uyutmuyor. Popo da pişik var. Sudakrem mustela sürdüm geçmedi. Şimdi zeytinyağ denemesi yapıyorum. Sınra da karbonatlı su denicem bakalım
Trosyd krem cok iyi gelıyor pişige.diyet yapılan her yerdeyiz
cgdmk bildirimi yapayım da sonra belki fırsatım olmaz diye düşündüm. Nasıl bebişin geceleri benim ki nezle oldu, öksürük uyutmuyor. Popo da pişik var. Sudakrem mustela sürdüm geçmedi. Şimdi zeytinyağ denemesi yapıyorum. Sınra da karbonatlı su denicem bakalım