- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.501
Ona direk 1.lik verioruz canim butun haftalar icinVerano_porteno pencereden atlamanin puani kac:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona direk 1.lik verioruz canim butun haftalar icinVerano_porteno pencereden atlamanin puani kac:)))
helaaal size kızlaaarrrr
Heeeee yapiomuyuzveranocum daha bizde saat erken biz de cgdmk gibi 1000 puan yapmiyo muyuz bugun
gece 12'ye 9 saat var. simdi tempolu yurumeye baslasam 1350 puan ediyomus ahahhahHeeeee yapiomuyuz
Süper olur.veranocum daha bizde saat erken biz de cgdmk gibi 1000 puan yapmiyo muyuz bugun
90 hareket 54 puan yapio ekliorum canim. Ev isinin de az da olsa puani var :) bu seferlik degismez de 1000 ler fln havalarda ucustu.Selam kızlar dün akşam yazamadım ev misafir doluydu iki gündür yatılı misafirden nefret ediyorum tatil günlerinde ya dün akiam sadecebi corba içtim az salata yedim
Bugunkü menüm kahvaltı yumurta,peynir,salata donates yeşillik, birdilim tahin helvası,bi fincan çay
Akşambir tabak kuru fasıulye bi kase yoğurt her gün 2,5 lt su içiyorumbi de maden suyu içiyorum sabah akşam
Bugün tam 60 squat 30 mekik cektim Verano_porteno cum tabi bir de misafir sonrası batan ev işi yapıldı akşam akşam
Pizza tabanini karnabahardan yapanlar var, esine normal kendine de o sekilde yapabilirsinNe cok sayfa olmuş maşallah kızlar yarın kilo vermiş olurum umarım az yemeye alışıyorum ama yarın kocam pizza yapmamı istiyor
Olsun Can'ım ben kendimi motive etmek için yazayım dedimyoksa ben o listede sondan birinci olurum. Spor fazla yapamıyorum belimden dolayı yapınca da gece ağrıdan yatamıyorum ya90 hareket 54 puan yapio ekliorum canim. Ev isinin de az da olsa puani var :) bu seferlik degismez de 1000 ler fln havalarda ucustu.
Canim grupta hic yapmayanlar da var, her turlu yapinca kardayiz sonuncu bile olsakOlsun Can'ım ben kendimi motive etmek için yazayım dedimyoksa ben o listede sondan birinci olurum. Spor fazla yapamıyorum belimden dolayı yapınca da gece ağrıdan yatamıyorum ya
Yeter olduk vurma artik
Yeter olduk vurma artik
Haftada kac gun gidiosunYarın off day merak etme puan pek olmaz
Hain Çiğdem hemen gitmiş önüme geçmiş ben bunu unutmam bu da böyle bilineKızlar iyi geceler, yattım ben