• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Acayip sıkıntı yaptım ya nelere canım gitti tadına bile bakmadım o kadar sıkı uygulamadım
71,6 200 gr bari gitse razıydım ama afedersin bağırsak sorunum var o konuda sıkıntılıyım
Bende baya sıktım canım bağırsak sorunu bende de var ya. Gün kurusu yiyip soda içiyorum iyi geldi gibi tabi gün kurusu bi iki tane yiyorum

Diyeti bırakasım geldi olmıyo diye tartım da bozuk sabah aç karnına tartılamadım geldim başka yerde tartıldım o kadar spor yürüyüş nereye gitti :KK43:
olsun sen bu haftaya çok takılmaa farklı tartılarda tartılmakta tabii karışıklığa sebep olmuş olabilirr her tartı farklı gösteriyor gerçekten. sakınn bırakayım deme sakııınn bak vallaaaaa :sinirli:

Cnm senın moralın nıye bozuldu anlamadım.73 kılo ile başlamışsın su an 71,6 kılosun.1,4 kg vermişsin nesi kötü bunun.bu kıloyu 1 ayda verenler var ve. Sen 1 haftada vermişsin.
Bak bana 500 gr verdim diye mutluyum :halay:
Aaaa ben rakamlara hiç dikkat etmemişimm hatelove hatelove en sağlıklı şekilde vermişsin kilonu mis gibii

Oda şekerli değil mi incir bilmiyorum ki canım bakarım netten ayy çok çöktüm resmen yaa nasıl 73 le başladım 71,6 oldum cuma bugin yine aynı çok moralim bozuldu o yüzden
2 günde ne kadar vermeyı hedeflıyordun ki ?sonucta haftasonu kılo almamak bile bir başarı.haftasonu dıyetın en büyük düşmanıdır ve sen kılo almadan atlatmışsın.:KK73:

Arkadaşlar, daha ilk haftamiz. Kilo veremeyenler, verseler de tatmin olmayanlar, tamam çok zamanimiz yok ama ilk hafta için de üzülmek için çok erken. İlk hafta kendimizi gördük, neyi eksik yedik, neyi fazla.
Bir se lütfen her gün girmeye çalışalım, inanın çok motive ediyor. Ben arada rekabet ortamı olsun diye kizistiriyorum ortalığı. Bi yarışmada bence rekabet olmalı. Tamam herkesin vermesi gereken az ya da çok olabilir ama kilo miktarına değil de farka bakılıyor zaten. Yani herkes hesaplamada eşit.
Kilo rekabetine girin, spor rekabetine girin. Ben bişey kaybedecegimizi düşünmüyorum kilodan başka.

Arkadaşlar, daha ilk haftamiz. Kilo veremeyenler, verseler de tatmin olmayanlar, tamam çok zamanimiz yok ama ilk hafta için de üzülmek için çok erken. İlk hafta kendimizi gördük, neyi eksik yedik, neyi fazla.
Bir se lütfen her gün girmeye çalışalım, inanın çok motive ediyor. Ben arada rekabet ortamı olsun diye kizistiriyorum ortalığı. Bi yarışmada bence rekabet olmalı. Tamam herkesin vermesi gereken az ya da çok olabilir ama kilo miktarına değil de farka bakılıyor zaten. Yani herkes hesaplamada eşit.
Kilo rekabetine girin, spor rekabetine girin. Ben bişey kaybedecegimizi düşünmüyorum kilodan başka.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kız kardeşimle 1 aylık kacamaksız karataya girdik.yanında az da olsa sporda yaparsam 69 olurum sanırım.
Haklısın cnm dıyetı de sporuda duzenlı yapmalıyız ki sonuçlar güzel olsun.sonucta yaptığımız herşey bizi etkılıyor❤️

pegasus07 pegasus07 cgdmk cgdmk
sueno34 sueno34 kızlar toplu alıntı yapamadım beceremedim
Tamam sakinim ben en azından 200 gr falan veririm diye düşünmüştüm öyle görünce moralim bozuldu çok şimdi sakinim diyete devam :KK200:
Ayy iyiki varsınız En Büyük KK
Birde afedersiniz bağırsak probelmim var işte ondan da galiba
Cnm günlük hesaplama kılonu haftalık bak olmadı aylık bak.
Ben mesela yıllık bakıyorum.ayda 2 kılo herkesın verebılecegı bır rakamdır,yılda 24 kılo yapıyor ve en kötü ıhtımalle 1 yıl sonra istedıgın kıyafetı gıyebıleceksin:KK66:

pegasus07 pegasus07 cgdmk cgdmk
sueno34 sueno34 kızlar toplu alıntı yapamadım beceremedim
Tamam sakinim ben en azından 200 gr falan veririm diye düşünmüştüm öyle görünce moralim bozuldu çok şimdi sakinim diyete devam :KK200:
Ayy iyiki varsınız En Büyük KK
Birde afedersiniz bağırsak probelmim var işte ondan da galiba
olsuun olsuun bende beceremiyorum alıntıyı :D :D :D
hahh işte şöyleee grupta görmek istediğimiizz davranışlar bunlar ;)

Back