Hedef 15 Haziran!

ben de yatmadan menumu paylasiyim
sabah: ufak bi simit gibi bisey bagel adi, 2-3 kasik krem peynir, 1 kk beyaz peynir, yarim domates, 2 dilim fume et
ara: buyuk bi bardak sutlu ama sekersiz cay
aksam: ethiyopya yemegi (boyle krep gibi tabak buyuklugunde ince bi hamur, haslanmis ispanak, domates soslu et, baharatli kavrulmus kiyma) + 1 bardak light bira
Toplam: 1950 kalori

Biraz ipin ucu kacti, fazla karbonhidratli oldu yarin telafi edicem umarim...

Yarım litre suyu az icmissin, aslında hee yarım litreye bir puan ceza şeklinde konusulmustu ama menülerini düzenli olarak her gün yazmayanlar var, sularını da. Haksızlık olacak.
Hatta günlük hiç ugramayanlar da var aslında.

Günaydın herkese:
Verdiğim 1 kiloyu dün aldım. Bugün de devam. Ptesi bildirimini kim çıkarmıştı
Dün ben de cozuttum, hepsini almasam da bugün telafi sıvı diyeti yapicam bir günlük. Ama yine de yarın artı çıkacağım kesin.
Evet canım fazla karbonhidrat olmus

Sabah bir haşlanmış yumurtayı yoğurtlu yedim ve avuç içim kadar kepekli ekmek yedim. +salatalık,beyaz peynir
18 gün sonra mezuniyet balom var benim verilecek 3 kilom 4 gündür tartılmıyordum en son perşembe aç karnına 50.9 gelmiştim şuan kahvaltı yapıp tartıldım ve 50.9 sabaha büyük ihtimalle 49um yanii oleyyy

Elbisen hazir mi canim

Canım benimkinde bi yanlış varmış galiba. Ama kafa yoramadım ya. Sen benimkini bu hafta Yok say olmazsa. Fazladan eklemişim galşba. Şimdi haftaya yeniden mi başlıyoruz. 9 u itibariyle. O ara sayfalar çok hızlı aktı toparlayadım.

Onemli deil cnm zaten ilk 3 e puan verilecek seninki de kalsin boyle. Evet bugun bu listeyi kapaticaz. Yarin yeni haftanin spor puanlarini toplicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…