- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.401
Gunaydın
Kahvaltı yapıp çıkacağız.tam piknik hqvası bızde degerlendırelım dedık
Kahvaltı yapıp çıkacağız.tam piknik hqvası bızde degerlendırelım dedık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım litre suyu az icmissin, aslında hee yarım litreye bir puan ceza şeklinde konusulmustu ama menülerini düzenli olarak her gün yazmayanlar var, sularını da. Haksızlık olacak.Sabah bir orta boy krep
Tavada 1 yumurta
Bir salam
Domates,biber,beyaz peynir
Sabahki kahvaltım biraz fazlaydı sanki.
Arada maydonoz kaynatıp suyunu içtim.
Akşam ıspanak yemeği,yoğurt,mercimek çorbası yedim. Yanında sadece 1 dilim ekmek ile.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra 40 mekik çektim,50 squat yaptım birkaç daha karın egzersizi yaptım.
1.5lt su içtim
İki tane havuç topu yedim :O
Dün ben de cozuttum, hepsini almasam da bugün telafi sıvı diyeti yapicam bir günlük. Ama yine de yarın artı çıkacağım kesin.Günaydın herkese:
Verdiğim 1 kiloyu dün aldım. Bugün de devam. Ptesi bildirimini kim çıkarmıştı
Evet canım fazla karbonhidrat olmusben de yatmadan menumu paylasiyim
sabah: ufak bi simit gibi bisey bagel adi, 2-3 kasik krem peynir, 1 kk beyaz peynir, yarim domates, 2 dilim fume et
ara: buyuk bi bardak sutlu ama sekersiz cay
aksam: ethiyopya yemegi (boyle krep gibi tabak buyuklugunde ince bi hamur, haslanmis ispanak, domates soslu et, baharatli kavrulmus kiyma) + 1 bardak light bira
Toplam: 1950 kalori
Biraz ipin ucu kacti, fazla karbonhidratli oldu yarin telafi edicem umarim...
Herkes gezio sanirim :) senin gezi bitti mi 1 gunluk muyduNerelerdesiniz arkadaşlar?
Grup iki gündür çok sakin
Ciddi olamassin bugun de geri ver bariGünaydın herkese:
Verdiğim 1 kiloyu dün aldım. Bugün de devam. Ptesi bildirimini kim çıkarmıştı
Elbisen hazir mi canimSabah bir haşlanmış yumurtayı yoğurtlu yedim ve avuç içim kadar kepekli ekmek yedim. +salatalık,beyaz peynir
18 gün sonra mezuniyet balom var benim verilecek 3 kilom 4 gündür tartılmıyordum en son perşembe aç karnına 50.9 gelmiştim şuan kahvaltı yapıp tartıldım ve 50.9 sabaha büyük ihtimalle 49um yanii oleyyy
210 puan da sana ekliorum sokolacim , sen darbeyi ciddi anlamda dusun benceVerano_porteno nihahahh bugun acayip spor yaptim gorun siz.
sabah 1 saat+aksam 1 saat = toplam 2 saat tempolu yuruyus ve 20 dk pilates
Canım benimkinde bi yanlış varmış galiba. Ama kafa yoramadım ya. Sen benimkini bu hafta Yok say olmazsa. Fazladan eklemişim galşba. Şimdi haftaya yeniden mi başlıyoruz. 9 u itibariyle. O ara sayfalar çok hızlı aktı toparlayadım.5- 8 Nisan Haftasi Spor puanlari
kremsokola 645puan
T terrycandy 93 puan
Verano_porteno 413 puan
@ParteMoralll 235 puan
game_over 200 puan
pegasus07 498 puan
B bilinmeyenkullanici 1064puan
@kolera88 457puan
sueno34 346 puan
gonulll 653 puan
hatelove 269.5 puan
Zmnesrin 135 puan
seyda586 135puan
cgdmk 625 puan
Onemli deil cnm zaten ilk 3 e puan verilecek seninki de kalsin boyle. Evet bugun bu listeyi kapaticaz. Yarin yeni haftanin spor puanlarini toplicaz.Canım benimkinde bi yanlış varmış galiba. Ama kafa yoramadım ya. Sen benimkini bu hafta Yok say olmazsa. Fazladan eklemişim galşba. Şimdi haftaya yeniden mi başlıyoruz. 9 u itibariyle. O ara sayfalar çok hızlı aktı toparlayadım.
Tamam öyleyse güzel. Çocuğu uyutabilirsem bugün de yapıcam da bakalım. Yarın sil baştan.Onemli deil cnm zaten ilk 3 e puan verilecek seninki de kalsin boyle. Evet bugun bu listeyi kapaticaz. Yarin yeni haftanin spor puanlarini toplicaz.