• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Dönmezse Canına okurum o kilonun ben. Regl olacağım aşırı yeme isteği ondan. Ya yarın ya salı kesin. Yarına çok az kaldı şurda. Haftasonu spor da yapmadım.
tamam iste ondan artidasindir o zaman. bol suyunu ic, zaten acayip odemlisindir, bi de susuzluktan daha da siskinlik olmasin. regl olduktan sonra hooop diye iner o kilocuklar. ben de artidayim, bak hic takiyo muyum:deli:

Bugün kahvaltıda klasık 1 yumurta 10 zeytın 1 dılım peynır domates salatalık
Öğlen 1 avuç çerez
Akşam ot haşlama 4-5 kaşık kuru fasulye 1-2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Bugün fazla kaçırdım galıba.
Sımdı kalori hesapladım 851 imiş. İyiymiş hadı.
bence fena degil menu, hatta aksam yemegi disinda 10 numara. aksam belki pilav yerine yogurt falan gibi daha proteinli bisey olabilirdi:)

Bugün kahvaltıda klasık 1 yumurta 10 zeytın 1 dılım peynır domates salatalık
Öğlen 1 avuç çerez
Akşam ot haşlama 4-5 kaşık kuru fasulye 1-2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Bugün fazla kaçırdım galıba.
Sımdı kalori hesapladım 851 imiş. İyiymiş hadı.
Afiyet olsun, bakınca fazla değil ama kurufasulye ve bulgur pilavı yan yana olunca göz tirmaliyor. İki karbonhidrat deposu.

Sabah haşlanmış yumurta ve yoğurt. Salatalık peynir
Öğlen sütle nesfit
Akşam mercimek çorbası ve çok az ıspanakla yoğurt pek acıkmamıştım çünkü
Biraz patlamış mısır yedim malesef. 4 gündür tuvalete çıkamıyorum az önce magnezyum oksit içtim biraz(hafif müshil ilacı) şuan bol su içiyorum susuz kalmayayım diye

Sabah haşlanmış yumurta ve yoğurt. Salatalık peynir
Öğlen sütle nesfit
Akşam mercimek çorbası ve çok az ıspanakla yoğurt pek acıkmamıştım çünkü
Biraz patlamış mısır yedim malesef. 4 gündür tuvalete çıkamıyorum az önce magnezyum oksit içtim biraz(hafif müshil ilacı) şuan bol su içiyorum susuz kalmayayım diye
Doğadan kayısılı form çayı denedin mi hiç? Benim de sıkıntım oluyordu, onu kullanıyorum, rahatım. Çok spor yapınca da çıkıyorum tuvalete.

Doğadan kayısılı form çayı denedin mi hiç? Benim de sıkıntım oluyordu, onu kullanıyorum, rahatım. Çok spor yapınca da çıkıyorum tuvalete.
Denemedim henüz forumda denk gelmiştim birkaç kez daha, yarın ilk işim onu almak olacak su da içemiyorum fazla maksimum 1-1.5lt midem bulanıyor içerken. Su olmayınca d abağırsaklar çalışmıyor haliyle

cgdmk cgdmk bu aralar yeni ve degisik bi diyete basliyo musun? basliyosan ben de katilabilirim sana 1 haftalik:)
Bugün dünün telafisi olarak sıvı beslendim ve deli gibi spor yaptım. İnşallah telafi etmisimdir. Yarın gorucez :)
Evet yarın bol protein ve portakal içeren 5 günlük diyet yapicam. Sebze de var. O yüzden şok diyet değil. Bir haftalık ama ben cuma da yapıp birakicam. Haftaya ptesi düşük karbonhidrat diyeti yapicam.

Denemedim henüz forumda denk gelmiştim birkaç kez daha, yarın ilk işim onu almak olacak su da içemiyorum fazla maksimum 1-1.5lt midem bulanıyor içerken. Su olmayınca d abağırsaklar çalışmıyor haliyle
Kesinlikle su çok önemli. Kilo da verdiriyor haliyle. Ben de kk da bolca okuduktan sonra denedim çayı ve kesinlikle işledi bende.

Bugün dünün telafisi olarak sıvı beslendim ve deli gibi spor yaptım. İnşallah telafi etmisimdir. Yarın gorucez :)
Evet yarın bol protein ve portakal içeren 5 günlük diyet yapicam. Sebze de var. O yüzden şok diyet değil. Bir haftalık ama ben cuma da yapıp birakicam. Haftaya ptesi düşük karbonhidrat diyeti yapicam.
Ben de haftaya pazar yine seyahate gidiyorum, o zamana kadar soyle siki bi diyet mi yapsam diyorum. karbonhidrat bu ara cok yedim, ketojenik beslenirim belki 1 hafta

Iyı akşamlar kızlar
Yedıkelrımı yazıp uyuyacağım cok yoruldum:KK53:
Sabah
Soğanlı yumurta ve şekersiz kahvaltılıklardan doyana kadar
Akşam
Piknikteydik.2 çöp şiş,bıraz pirzola,4 çigköfte,salata ve ayran
Su
Hesaplamadık ama 2 lt yı geçmiştir cok içtim
Spor
1 saat voleybol,30 dk yakan top (fazlada olabılır)10 dk kadar ogluşla futbol,20 dk dan fazla dağ tepe çıkma,son olarak 10 dk kadar halay çekme

Iyı akşamlar kızlar
Yedıkelrımı yazıp uyuyacağım cok yoruldum:KK53:
Sabah
Soğanlı yumurta ve şekersiz kahvaltılıklardan doyana kadar
Akşam
Piknikteydik.2 çöp şiş,bıraz pirzola,4 çigköfte,salata ve ayran
Su
Hesaplamadık ama 2 lt yı geçmiştir cok içtim
Spor
1 saat voleybol,30 dk yakan top (fazlada olabılır)10 dk kadar ogluşla futbol,20 dk dan fazla dağ tepe çıkma,son olarak 10 dk kadar halay çekme
Harika menu, harika spor tatlim:KK200:

Back